cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Updates en Analytics!

En toen had u een website. Klaar? In de praktijk merken we dat helaas weleens. Een klant laat een nieuwe site bouwen, is enthousiast over het webdesign en vind het fijn om met ons eigen beheersysteem de site altijd bij te kunnen houden.

Helaas blijft het daar vaak bij. Het bijwerken van de site gebeurd in veel gevallen te weinig om bezoekers (en Google) regelmatig nieuwe inhoud te bieden. Een van de redenen hiervan ligt volgens ons in een gebrek aan betrokkenheid met de website; men ziet te weinig gebeuren met de site.

Gebruik Google analytics gratis!

Dat kan anders. Door gebruik te maken van middelen die gratis voorhanden zijn zelfs! Wij maken zelf vanaf het begin gebruik van Google Analytics en raden onze klanten aan dit ook te doen.

Google Analytics is de bezoekersteller waar sommige klanten ons om vragen, maar het is nog veel meer! Het gratis programma geeft inzicht in alles wat met uw website te maken heeft. Niet alleen aantallen bezoekers maar ook waar de bezoekers vandaan komen (vanaf welke sites) en welke zoekwoorden bij Google zijn gebruikt (inmiddels gaat dit via Google Search Console). Door gebruik te maken van Analytics gaat de site leven. Als eigenaar weet je welke pagina’s bekeken worden en welke termen belangrijk zijn. Ook veranderingen in de site zijn ineens meetbaar geworden!

Zien wat er met de site gebeurd is razend interessant en leid tot meer updates en verbeteringen. U ziet immers dat uw nieuwsberichten en andere wijzigingen elke dag worden gelezen. Wellicht weten nieuwe klanten u te vinden doordat zij bij een zoekmachine iets typten waarbij een artikel op uw website in de resultaten verscheen! Ook dit is na te gaan met Analytics.

Google Analytics is gratis te gebruiken, een kwasties van aanmelden en zorgen dat er een stukje code in de website wordt geplaatst. Wij helpen natuurlijk graag met de implementatie van Google Analytics en met de eerste kennismaking.

Meer informatie vind je op de Analytics website en op Twitter vindt je tips op het zakelijke Twitter account van Google.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.