Een professionele website laten ontwerpen

Webdesign is het ontwerpen van een website. Wanneer u een website laat maken is webdesign een van de stappen in het tot stand komen van de site. Wij ontwerpen websites op maat met tevredenheidsgarantie maar kunnen ook tegen scherpe tarieven een budget website leveren.

Ook voor Smartphone en Tablet (Responsive Webdesign)

Wij bouwen ook websites die geschikt zijn voor zowel normale PC's maar ook Tablets en Smartphone. Hierdoor bereikt u ook uw mogelijke klanten die uw website mobiel bezoeken optimaal!

Hoe wij een website ontwerpen

Voor wij beginnen met het maken van een ontwerp voor een website of webwinkel hebben we graag (persoonlijk) contact met u als opdrachtgever zodat uw wensen besproken worden maar uiteraard adviseren wij u ook om zo tot een goed ontwerp te komen. Door deze aanpak ontstaat een duidelijk beeld waaraan het website ontwerp moet voldoen. Vervolgens ontwerpen wij een eerste opzet van de nieuwe website. Deze bespreken we met u en aan de hand van dat gesprek stellen we het website ontwerp bij of maken we eventueel iets geheel nieuws. In bijna alle gevallen is een website ontwerp na enkele aanpassingen al helemaal naar tevredenheid en kan gestart worden met het bouwen van de website.

Website ontwikkeling

Maatwerk webdesign

Een ontwerp voor een website is bij Cow XL bijna altijd maatwerk omdat wij vinden dat een website voor 100% moet aansluiten bij het doel van de klant. Wij adviseren hierin dan ook graag en denken mee met de opdrachtgever zodat die zijn doel zo goed mogelijk kan bereiken.

Budget website design

Waneer een klant geen budget heeft voor een maatwerk website is er de mogelijkheid een budget website te laten ontwikkelen. Dit is een website ontwerp met een standaard basis waaraan maatwerk onderdelen worden toegevoegd waardoor alsnog een unieke website ontstaat. Budget webdesign is ideaal voor bijvoobeeld starters omdat de prijs zeer aantrekkelijk is.

Webdesign portfolio

Ons kantoor bevindt zich in Klazienaveen in Drenthe en hebben in korte tijd al voor veel verschillende klanten websites mogen ontwerpen. Kijk in onze portfolio voor voorbeelden van ons werk.

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Heeft u mogelijk een opdracht voor ons, of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en vrijblijvend advies te geven. Meteen een offerte aanvragen voor een website ontwerp kan snel en makkelijk via dit formulier.