cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader! Nu zijn we een paar jaar verder en ons reserveringssysteem moest aangepast worden. Dat heeft CowXL....

TX44 Waddencruise
18 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Met Ronald van CowXL de samenwerking aangegaan voor de nieuwe “QledX Nederland” website. Deze website is behoorlijk geavanceerd, dat zelf Ronald diep in de techniek moest duiken. Uiteindelijk staat er na een paar maanden intensief samenwerken een mooi resultaat. Bedankt daarvoor! Ook doet Ronald al een aantal jaar naar tevredenheid de SEO voor QledX....

AVC Support
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

Leonie Wegkamp
13 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft voor ons een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd. Al onze wensen zijn vertaald naar de nieuwe website en het ziet er erg mooi uit. Ook het bijgeleverde CMS is erg prettig in gebruik en makkelijk te bedienen. CowXL is zeker een aanrader als je een makkelijk te onderhouden professioneel ontworpen en gebouwde site wilt hebben. Ronald....

Marc Ator
18 Februari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald beheert onze website, we zijn hier erg content mee, ook regelt hij sinds kort nagenoeg al ons drukwerk. Super tevreden.

Groenmaat Hoveniers
22 April 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Voor onze sportschool waren we opzoek naar een nieuwe website. Na goede verhalen kwamen we terecht bij Ronald van Cow XL. Onze wensen werden besproken en met de nodige advies hebben we nu een website die duidelijk is voor de klant en makkelijk te onderhouden is voor ons zelf. Ronald bedankt!

Richard Moorman
11 Mei 2023
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
24 Maart 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Als Stichting Noorderbreedte waren we al een tijdje bezig om een website op te zetten. Eerst wilden we het zelf uitvoeren maar er komt meer bij kijken. Ben in contact gekomen met Ronald en hebben in een paar gesprekken de situatie doorgenomen. Ronald weet waarover hij praat over een website bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de website....

Meindert Stalman
22 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer tevreden over de website en de service!

Thom Veen
22 December 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik vind Cow XL zeer goed en betrouwbaar Ronald is direct bereid om je problemen op te lossen.

Lammie Kuhl
30 November 2021
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Van gastouder naar een eigen kinderopvang met meerdere personeelsleden! Een grote stap voor Inge Voortman. Na een goed gesprek en geaccepteerde offerte mochten wij een prachtige site voor haar kinderopvang in Schoonebeek bouwen.
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.
Sneak Out Sleen - website
Sneak Out Sleen - website
Ideaal als bedrijfsuitje, gaaf om met vrienden te doen of gewoon omdat je iets hebt met de geschiedenis rondom Pablo Escobar. Dé Escaperoom van Drenthe vind je bij Sneak Out Sleen! Wij hebben onder andere de website met speciale reserveermogelijkheid gebouwd.
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
In Nederland worden vele wegen aangelegd met de machines van Drenth Graderverhuur en Grondverzet. Voor dit bedrijf met veel specialistische machines hebben wij een folder mogen ontwerpen en leveren waarin de diverse machines belicht worden.  

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 15 jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.