cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Voor Vrienden TT Circuit Assen is door CowXL, een bureau in Emmen dat gespecialiseerd is in webdesign, vormgeving, reclame en online marketing, een nieuwe website gebouwd. Daarnaast is nauw samengewerkt met Mans Media uit Emmen, voor hosting van de site en het verzorgen van de juiste bijbehorende e-mailadressen. De ervaringen met CowXL en Mans Media....

TT Museum Assen
29 Januari 2023
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader! Nu zijn we een paar jaar verder en ons reserveringssysteem moest aangepast worden. Dat heeft CowXL....

TX44 Waddencruise
18 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een professioneel bedrijf die goeie kwaliteit biedt! Ronald heeft gezorgd voor een nette en professionele website voor ons bedrijf.

Wim Nijland
14 Januari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Met Ronald van CowXL de samenwerking aangegaan voor de nieuwe “QledX Nederland” website. Deze website is behoorlijk geavanceerd, dat zelf Ronald diep in de techniek moest duiken. Uiteindelijk staat er na een paar maanden intensief samenwerken een mooi resultaat. Bedankt daarvoor! Ook doet Ronald al een aantal jaar naar tevredenheid de SEO voor QledX....

AVC Support
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald beheert onze website, we zijn hier erg content mee, ook regelt hij sinds kort nagenoeg al ons drukwerk. Super tevreden.

Groenmaat Hoveniers
22 April 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

We zijn erg blij met de nieuwe website voor onze kleine vakvereniging. Ronald bedankt!

VNIVD Website
20 November 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Leonie Hoekendijk
2 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Super snelle en professionele service!

Bhv2Day Nl
25 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

Leonie Wegkamp
13 December 2021
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Meinsch - logo en website
Meinsch - logo en website
Voor Meinsch bewind & beheer mochten we niet alleen een mooie nieuwe website op maat bouwen, ook hebben we in samenwerking met Create ID een nieuw logo ontworpen. Behalve de website hebben we ook briefpapier en visitekaartjes met het nieuwe logo ontworpen en geleverd.
Daalder Chalets - luxe folder
Daalder Chalets - luxe folder
Twee echte vakmensen uit Drenthe begonnen in 2018 met een nieuw bedrijf: Daalder Chalets. Het duo had voor eigen gebruik een prachtig chalet gebouwd, maar was benieuwd wat er zou gebeuren als ze deze te koop zouden aanbieden. Het resultaat? Het chalet werd binnen enkele weken verkocht! Dat smaakte naar meer en dus werd Daalder Chalets opgericht. Voor Daalder hebben we onder andere een mooie luxe folder ontworpen en laten drukken en verzorgen we de online marketing.
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.
Verfspuitwinkel.nl - website
Verfspuitwinkel.nl - website
Een van de eerste grote projecten van Cow XL was in 2010 de webshop Verfspuitwinkel.nl. Gespecialiseerd in Airless verfspuitapparatuur en toebehoren van diverse merken welke veel gebruikt worden in de afbouw. Inmiddels hebben we de shop weer helemaal mogen vernieuwen.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 15 jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.