cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik vind Cow XL zeer goed en betrouwbaar Ronald is direct bereid om je problemen op te lossen.

Lammie Kuhl
30 November 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Toen de website voor Den Ouden Informatiebeveiliging toe was aan vernieuwing, hebben we contact gezocht met Ronald van CowXL. We vonden het fijn om een websitebouwer uit de regio te hebben die goed communiceert. Ronald heeft aan alle verwachtingen voldaan. We vonden het ook erg belangrijk dat onze site veilig is - gezien onze werkzaamheden - en ook....

Ryanne Den Ouden-Biemans
28 Maart 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Met Ronald van CowXL de samenwerking aangegaan voor de nieuwe “QledX Nederland” website. Deze website is behoorlijk geavanceerd, dat zelf Ronald diep in de techniek moest duiken. Uiteindelijk staat er na een paar maanden intensief samenwerken een mooi resultaat. Bedankt daarvoor! Ook doet Ronald al een aantal jaar naar tevredenheid de SEO voor QledX....

AVC Support
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

Leonie Wegkamp
13 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Leonie Hoekendijk
2 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Voor Vrienden TT Circuit Assen is door CowXL, een bureau in Emmen dat gespecialiseerd is in webdesign, vormgeving, reclame en online marketing, een nieuwe website gebouwd. Daarnaast is nauw samengewerkt met Mans Media uit Emmen, voor hosting van de site en het verzorgen van de juiste bijbehorende e-mailadressen. De ervaringen met CowXL en Mans Media....

TT Museum Assen
29 Januari 2023
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
24 Maart 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

We zijn erg blij met de nieuwe website voor onze kleine vakvereniging. Ronald bedankt!

VNIVD Website
20 November 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit, geduld en vertrouwen van Ronald. Hij heeft ons zo vakkundig geholpen bij creëeren website van onze camperparc Stee in Lhee. Een aanrader!!

Jan Bloemerts
20 Juni 2019
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Timmer BV - website
Timmer BV - website
Timmer BV is in Emmen en omgeving een van de grootste partijen voor voegwerk, scheurherstel en renovatie. Het bedrijf werkt veel voor woningstichtingen en andere vastgoed beheerders. Wij hebben inmiddels twee keer de bedrijfswebsite mogen bouwen.
Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Hoe houdt je de informatie veilig binnen je organisatie? Een vraagstuk voor vele bedrijven en instellingen waarbij ze geholpen kunnen worden door Den Ouden Informatiebeveiliging uit Hardenberg. Wij mochten een ontwerp op maat voor de nieuwe website maken en deze is in een speciaal ontworpen eigen thema in Wordpress uitgewerkt. De live-gang van de website werd gevierd met speciale eigen Tony Chocolonely repen, hoe gaaf is dat!
Menges & De Vries - website en vindbaarheid
Menges & De Vries - website en vindbaarheid
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries waaronder de prachtige maatwerk website.
Kimmel - website
Kimmel - website
Kimmel Schadeservice laat kleine deukjes op auto en camper verdwijnen! Nilels Kimmel mag je gerust perfectionist noemen wij wij zijn dan ook trots dat we al jaren zijn websites, drukwerk en reclame mogen verzorgen.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 12+ jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.