cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Toen de website voor Den Ouden Informatiebeveiliging toe was aan vernieuwing, hebben we contact gezocht met Ronald van CowXL. We vonden het fijn om een websitebouwer uit de regio te hebben die goed communiceert. Ronald heeft aan alle verwachtingen voldaan. We vonden het ook erg belangrijk dat onze site veilig is - gezien onze werkzaamheden - en ook....

Ryanne Den Ouden-Biemans
28 Maart 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Als Stichting Noorderbreedte waren we al een tijdje bezig om een website op te zetten. Eerst wilden we het zelf uitvoeren maar er komt meer bij kijken. Ben in contact gekomen met Ronald en hebben in een paar gesprekken de situatie doorgenomen. Ronald weet waarover hij praat over een website bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de website....

Meindert Stalman
22 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Leonie Hoekendijk
2 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Super snelle en professionele service!

Bhv2Day Nl
25 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit, geduld en vertrouwen van Ronald. Hij heeft ons zo vakkundig geholpen bij creëeren website van onze camperparc Stee in Lhee. Een aanrader!!

Jan Bloemerts
22 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

Leonie Wegkamp
13 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer,....

Niels Kimmel
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Met Ronald van CowXL de samenwerking aangegaan voor de nieuwe “QledX Nederland” website. Deze website is behoorlijk geavanceerd, dat zelf Ronald diep in de techniek moest duiken. Uiteindelijk staat er na een paar maanden intensief samenwerken een mooi resultaat. Bedankt daarvoor! Ook doet Ronald al een aantal jaar naar tevredenheid de SEO voor QledX....

AVC Support
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik vind Cow XL zeer goed en betrouwbaar Ronald is direct bereid om je problemen op te lossen.

Lammie Kuhl
30 November 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website

Marianne Enninga (Voeten In Balans)
2 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader! Nu zijn we een paar jaar verder en ons reserveringssysteem moest aangepast worden. Dat heeft CowXL....

TX44 Waddencruise
18 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Onze nieuwe website is weer helemaal up to date en ziet er weer fris uit ! We zijn super tevreden over de producten en diensten van Cowxl en Ronald.

Johnny Grooten
19 Augustus 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer tevreden! Ronald luistert goed naar je wensen. Hij heeft een mooie, duidelijke website ontworpen. Snelle service en ook nadat de website ontworpen is neemt Ronald de tijd voor vragen. Aanrader!

Nienke Scholte
5 November 2020
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Kimmel - website
Kimmel - website
Kimmel Schadeservice laat kleine deukjes op auto en camper verdwijnen! Nilels Kimmel mag je gerust perfectionist noemen wij wij zijn dan ook trots dat we al jaren zijn websites, drukwerk en reclame mogen verzorgen.
Lambers cultuurtechniek & boomrooierij
Lambers cultuurtechniek & boomrooierij
Een nieuw bedrijf start in 2021: Lambers cultuurtechniek & boomrooierij. Eigenaar Rob is echter al janrenlang actief én al jarenlang tevreden klant van Cow XL. Uiteraard mochten wij daarom het logo laten ontwerpen door een van onze designers. Daarna verzorgenden wij ook de maatwerk website en divers drukwerk en reclamemateriaal voor Lambers uit Emmen.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.