cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik vind Cow XL zeer goed en betrouwbaar Ronald is direct bereid om je problemen op te lossen.

Lammie Kuhl
30 November 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website

Marianne Enninga (Voeten In Balans)
2 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

TX44 Waddencruise
18 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Onze nieuwe website is weer helemaal up to date en ziet er weer fris uit ! We zijn super tevreden over de producten en diensten van Cowxl en Ronald.

Johnny Grooten
19 Augustus 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer tevreden! Ronald luistert goed naar je wensen. Hij heeft een mooie, duidelijke website ontworpen. Snelle service en ook nadat de website ontworpen is neemt Ronald de tijd voor vragen. Aanrader!

Nienke Scholte
5 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een professioneel bedrijf die goeie kwaliteit biedt! Ronald heeft gezorgd voor een nette en professionele website voor ons bedrijf.

Wim Nijland
14 Januari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft voor ons een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd. Al onze wensen zijn vertaald naar de nieuwe website en het ziet er erg mooi uit. Ook het bijgeleverde CMS is erg prettig in gebruik en makkelijk te bedienen. CowXL is zeker een aanrader als je een makkelijk te onderhouden professioneel ontworpen en gebouwde site wilt hebben. Ronald....

Marc Ator
18 Februari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald beheert onze website, we zijn hier erg content mee, ook regelt hij sinds kort nagenoeg al ons drukwerk. Super tevreden.

Groenmaat Hoveniers
22 April 2021
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
In Nederland worden vele wegen aangelegd met de machines van Drenth Graderverhuur en Grondverzet. Voor dit bedrijf met veel specialistische machines hebben wij een folder mogen ontwerpen en leveren waarin de diverse machines belicht worden.  
Daalder Chalets - luxe folder
Daalder Chalets - luxe folder
Twee echte vakmensen uit Drenthe begonnen in 2018 met een nieuw bedrijf: Daalder Chalets. Het duo had voor eigen gebruik een prachtig chalet gebouwd, maar was benieuwd wat er zou gebeuren als ze deze te koop zouden aanbieden. Het resultaat? Het chalet werd binnen enkele weken verkocht! Dat smaakte naar meer en dus werd Daalder Chalets opgericht. Voor Daalder hebben we onder andere een mooie luxe folder ontworpen en laten drukken en verzorgen we de online marketing.
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.
Tel NL - website
Tel NL - website
Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk met telefonie dan we ooit hadden kunnen bedenken! Geen dure telefooncentrale aanschaffen! Breng uw telefonie in de Cloud! Bij TEL NL is het mogelijk en vele klanten in de regio Emmen maken inmiddels gebruik van Cloud telefonie van TEL NL.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.