cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
24 Maart 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft voor ons een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd. Al onze wensen zijn vertaald naar de nieuwe website en het ziet er erg mooi uit. Ook het bijgeleverde CMS is erg prettig in gebruik en makkelijk te bedienen. CowXL is zeker een aanrader als je een makkelijk te onderhouden professioneel ontworpen en gebouwde site wilt hebben. Ronald....

Marc Ator
18 Februari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Als Stichting Noorderbreedte waren we al een tijdje bezig om een website op te zetten. Eerst wilden we het zelf uitvoeren maar er komt meer bij kijken. Ben in contact gekomen met Ronald en hebben in een paar gesprekken de situatie doorgenomen. Ronald weet waarover hij praat over een website bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de website....

Meindert Stalman
22 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer,....

Niels Kimmel
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een professioneel bedrijf die goeie kwaliteit biedt! Ronald heeft gezorgd voor een nette en professionele website voor ons bedrijf.

Wim Nijland
14 Januari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Toen de website voor Den Ouden Informatiebeveiliging toe was aan vernieuwing, hebben we contact gezocht met Ronald van CowXL. We vonden het fijn om een websitebouwer uit de regio te hebben die goed communiceert. Ronald heeft aan alle verwachtingen voldaan. We vonden het ook erg belangrijk dat onze site veilig is - gezien onze werkzaamheden - en ook....

Ryanne Den Ouden-Biemans
28 Maart 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ronald beheert onze website, we zijn hier erg content mee, ook regelt hij sinds kort nagenoeg al ons drukwerk. Super tevreden.

Groenmaat Hoveniers
22 April 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer tevreden! Ronald luistert goed naar je wensen. Hij heeft een mooie, duidelijke website ontworpen. Snelle service en ook nadat de website ontworpen is neemt Ronald de tijd voor vragen. Aanrader!

Nienke Scholte
5 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website

Marianne Enninga (Voeten In Balans)
27 September 2019
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Bernd Schulte - website
Bernd Schulte - website
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we in 2019 deze nieuwe website ontwikkeld. Bijzonder hierin is dat de laatste berichten op Facebook in eigen stijl op de website getoond worden en de Google reviews in de website verwerkt zijn.
Sneak Out Sleen - website
Sneak Out Sleen - website
Ideaal als bedrijfsuitje, gaaf om met vrienden te doen of gewoon omdat je iets hebt met de geschiedenis rondom Pablo Escobar. Dé Escaperoom van Drenthe vind je bij Sneak Out Sleen! Wij hebben onder andere de website met speciale reserveermogelijkheid gebouwd.
Wanders - website
Wanders - website
Vanaf de start van Wanders kunststof kozijnen zijn wij vaste partners voor de website en verzorgen we ook regelmatig drukwerk en vergroten de online vindbaarheid. Deze nieuwe website hebben we eind 2019 opgeleverd.
Tel NL - website
Tel NL - website
Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk met telefonie dan we ooit hadden kunnen bedenken! Geen dure telefooncentrale aanschaffen! Breng uw telefonie in de Cloud! Bij TEL NL is het mogelijk en vele klanten in de regio Emmen maken inmiddels gebruik van Cloud telefonie van TEL NL.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 12+ jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.