cow xl Emmen foto

Wij ontwerpen en bouwen goed gevonden websites.

Reviews

Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar liever laten we het woord aan onze klanten.

TX44 Waddencruise

5 sterren

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader!

Marianne Enninga

5 sterren

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website.

Niels Kimmel

Raadt Cow XL aan op Facebook

Onze website is gebouwd door Ronald Menges van CowXL Webdesign, een website met de juiste uitstraling voor ons bedrijf, gebruiksvriendelijk en bovenal goed vindbaar! Ook een ingebouwde WhatsApp functie, Google-review weergave en zoekmachine optimalisatie, alles is naar wens gerealiseerd. We zijn uiterst tevreden over deze meedenkende ondernemer, ik wil hem zeker aanbevelen! Chapeau Cow XL

Lammie Kuhl

Raadt Cow XL aan op Facebook

Goede service, staat paraat wanneer er problemen zijn en lost dit goed op.

Leonie Wegkamp

5 sterren

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

 

Kijk voor meer reviews over ons werk en de samenwerking met onze klanten op Facebook of Google.

Ervaringen met Cow XL

  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Zeer tevreden! Ronald luistert goed naar je wensen. Hij heeft een mooie, duidelijke website ontworpen. Snelle service en ook nadat de website ontworpen is neemt Ronald de tijd voor vragen. Aanrader!

Nienke Scholte
5 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Als Stichting Noorderbreedte waren we al een tijdje bezig om een website op te zetten. Eerst wilden we het zelf uitvoeren maar er komt meer bij kijken. Ben in contact gekomen met Ronald en hebben in een paar gesprekken de situatie doorgenomen. Ronald weet waarover hij praat over een website bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de website....

Meindert Stalman
22 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Met Ronald van CowXL de samenwerking aangegaan voor de nieuwe “QledX Nederland” website. Deze website is behoorlijk geavanceerd, dat zelf Ronald diep in de techniek moest duiken. Uiteindelijk staat er na een paar maanden intensief samenwerken een mooi resultaat. Bedankt daarvoor! Ook doet Ronald al een aantal jaar naar tevredenheid de SEO voor QledX....

AVC Support
10 December 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Een mooi bedrijf om mee samen te werken. We begonnen aan een nieuw bedrijf en daar hoorde ook een uitnodigende website bij. Dat heeft Cow XL gerealiseerd op een zeer professionele wijze. Goed bereikbaar en flexibel voor aanpassingen. Dus een aanrader! Nu zijn we een paar jaar verder en ons reserveringssysteem moest aangepast worden. Dat heeft CowXL....

TX44 Waddencruise
18 November 2020
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

CowXL heeft voor ons een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd. Al onze wensen zijn vertaald naar de nieuwe website en het ziet er erg mooi uit. Ook het bijgeleverde CMS is erg prettig in gebruik en makkelijk te bedienen. CowXL is zeker een aanrader als je een makkelijk te onderhouden professioneel ontworpen en gebouwde site wilt hebben. Ronald....

Marc Ator
18 Februari 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Leonie Hoekendijk
2 Februari 2022
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Wij zijn zeer tevreden over de creativiteit, geduld en vertrouwen van Ronald. Hij heeft ons zo vakkundig geholpen bij creëeren website van onze camperparc Stee in Lhee. Een aanrader!!

Jan Bloemerts
20 Juni 2019
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
24 Maart 2021
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling
  • ster beoordeling

Super snelle en professionele service!

Bhv2Day Nl
25 December 2021
Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Hoe houdt je de informatie veilig binnen je organisatie? Een vraagstuk voor vele bedrijven en instellingen waarbij ze geholpen kunnen worden door Den Ouden Informatiebeveiliging uit Hardenberg. Wij mochten een ontwerp op maat voor de nieuwe website maken en deze is in een speciaal ontworpen eigen thema in Wordpress uitgewerkt. De live-gang van de website werd gevierd met speciale eigen Tony Chocolonely repen, hoe gaaf is dat!
Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Van gastouder naar een eigen kinderopvang met meerdere personeelsleden! Een grote stap voor Inge Voortman. Na een goed gesprek en geaccepteerde offerte mochten wij een prachtige site voor haar kinderopvang in Schoonebeek bouwen.
Punch Energy Services - website
Punch Energy Services - website
Voor dit internationaal geonrienteerde bedrijf lieten we een modern nieuw logo ontwerpen en ontwikkelden we de nieuwe website. Hierin is onder andere een producten overzicht met categoriën en handig filtersysteem gebouwd.
HSE Emmen - website
HSE Emmen - website
HSE Emmen had een mooie website, maar de foto’s en teksten waren niet gemakkelijk aan te passen. Omdat de eigenaar het prettig vind om zaken te doen bedrijven uit de regio werd Cow XL gevraagd of wij een makkelijk te onderhouden website konden bouwen. Na een demonstratie van ons CMS systeem kregen wij binnen een week de opdracht van HSE Emmen, zie hier het mooie resultaat.

Benieuwd of Cow XL ook de juiste partij is voor jou? Neem gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 12+ jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.