cow xl Emmen foto

Binnenkort hier ook jouw project?

Ons werk

Met grote trots laten we enkele van onze projecten zien. Wil je meer weten over een project of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel of mail ons dan want we spreken graag af met enthousiaste ondernemers.

Enkele opgeleverde projecten

HSE Emmen - website
HSE Emmen - website
HSE Emmen had een mooie website, maar de foto’s en teksten waren niet gemakkelijk aan te passen. Omdat de eigenaar het prettig vind om zaken te doen bedrijven uit de regio werd Cow XL gevraagd of wij een makkelijk te onderhouden website konden bouwen. Na een demonstratie van ons CMS systeem kregen wij binnen een week de opdracht van HSE Emmen, zie hier het mooie resultaat.
Bhv2day.nl - website en webshop
Bhv2day.nl - website en webshop
De veiligheidsspecialisten van Bhv2Day.nl hadden behoefte aan een nieuwe website. De eisen: een gemakkelijk zelf aan te passen website met eigentijds design, overtuigingskracht en de mogelijkheid via iDeal af te rekenen voor een training. De wensen waren snel duidelijk en we zetten onze ontwerper aan het werk. Het prachtige design werd al snel goedgekeurd en de site kon worden gebouwd. Daarnaast bouwden we ook een op Wordpress gebasseerde webshop die te vinden is op bhv2dayshop.nl.
KNSB Groningen & KNSB Drenthe - website
KNSB Groningen & KNSB Drenthe - website
Trots zijn we op het feit dat we door de KNSB gewesten Groningen en Drenthe zijn uitgekozen als partner voor de websites. De websites bevatten zowel aan de voorkant- als aan de beheerkant veel speciale mogelijkheden. Onder andere het vertonen van aankomende wedstrijden en uitslagen, records en diverse categorien nieuws. Voorafgaand aan de website mochten we ook de nieuwe logo’s door een van onze gespecialiseerde designers laten ontwerpen. Gaaf toch!
Halmtech - maatwerk Wordpress website
Halmtech - maatwerk Wordpress website
Halmtech installatietechniek verhuide in 2020 naar een nieuw pand en wilde de sterk verouderde website ook meteen vernieuwen. Toen we de wensen bespraken bleek dat een website gebasseerd op Wordpress de juiste oplossing is voor Halmtech. Er werd eerst een ontwerp geheel op maat onworpen en vervolgens werd de Wordpress website volgens dit ontwerp opgebouwd.
Lubbers Houtbouw - website
Lubbers Houtbouw - website
Een kunstenaar die alles kan met hout! Zo kan je Frank Lubbers gerust noemen. Hij startte begin 2020 met zijn bedrijf en wilde meteen een goede website, geheel in zijn eigen huisstijll. Wij bouwden een robuuste website, perfect passend bij de projecten van Frank. Daarnaast hebben we ook een folder voor Lubbers Houtbouw mogen ontwerpen en laten drukken.
Drenth Grondverzet & Graderverhuur - website
Drenth Grondverzet & Graderverhuur - website
Bijna iedereen is Drenth Grondverzet en Graderverhuur weleens onderweg tegengekomen bij wegwerkzaamheden. Deze specialist in infrastructurele projecten liet ons een nieuwe website bouwen, nadat we al meerdere kleine opdrachten tot grote tevredenheid hadden uitgevoerd. De website is tweetalig en bevat diverse speciale onderdelen zoals de laatste Facebookberichten en actuele vacatures met sollicitatiemogelijkheid.
AVC Support - maatwerk Wordpress website
AVC Support - maatwerk Wordpress website
AVC Support is een audiovisueel bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in video, licht en geluid. Deze website is geheel op maat ontworpen en daarna omgezet naar een Wordpress thema. Een eigen uniek design in Wordpress uitgevoerd dus. Tevens verzorgen we voor AVC Support zoekmachine optimalisatie.
Kimmel - website
Kimmel - website
Kimmel Schadeservice laat kleine deukjes op auto en camper verdwijnen! Nilels Kimmel mag je gerust perfectionist noemen wij wij zijn dan ook trots dat we al jaren zijn websites, drukwerk en reclame mogen verzorgen.
Stee In Lhee - website
Stee In Lhee - website
Met je camper genieten van goede, moderne faciliteiten, midden in de natuur! Dat kan bij Camperparc Stee in Lhee vanaf media 2020. Wij mochten de sfeer van het camperparc vlakbij het Dwingelderveld doortrekken in de website die geheel op maat is ontworpen en ontwikkeld. Eigenaar Jan Bloemerts gaf ons een mooie review over de samenwerking!
Lammie Pedicure - logo en visitekaartje
Lammie Pedicure - logo en visitekaartje
Voor Lammie Pedicure lieten we een logo ontwerpen en hebben we onder andere de visitekaartjes, website en flyers geleverd.
Kimmel - huisstijl
Kimmel - huisstijl
Voor Kimmel uitdeuktechniek hebben we niet alleen de website gebouwd maar ook de huisstijl ontworpen en laten drukken. Onder ander doordrukblokken, visitekaartjes kladblokjes, en briefpapier zijn al geleverd.
Menges & De Vries - huisstijl
Menges & De Vries - huisstijl
Voor autobedrijf Menges & De Vries hebben we ontzettend veel moois mogen maken! Hier een greep uit de in 2020 vernieuwde huisstijl met o.a. APK blokken, briefpapier, een hanger voor in auto’s die onderhouden zijn, visitekaartjes, afsprakenkaartjes en diverse stickers.
Wanders - website
Wanders - website
Vanaf de start van Wanders kunststof kozijnen zijn wij vaste partners voor de website en verzorgen we ook regelmatig drukwerk en vergroten de online vindbaarheid. Deze nieuwe website hebben we eind 2019 opgeleverd.
TX44 - website
TX44 - website
Als je op Texel bent kan je met Erik en Karin mee op hun zeehondenboot, de TX44. Voor deze ondernemers die na jarenlang een restaurant te hebben gehad een heel andere kant op zijn gegaan verzorgen we de website en de vindbaarheid online.
Prostuc - trespa reclameborden
Prostuc - trespa reclameborden
Mooie handige maar zeer stevige reclamebordjes hebben we ontworpen en laten produceren voor Prostuc uit Assen.
Flapper Interieurbouw - website
Flapper Interieurbouw - website
Voor Flapper Interieurbouw in Emmen hadden we een behoorlijke uitdaging: de website moest worden vernieuwd maar de bestaande was al erg mooi! Gelukkig wist onze ontwerper de bestaande website te overtreffen met dit bijzondere en unieke ontwerp. Een mooie review maakt duidelijk dat Flapper heel tevreden is met de website en het proces!
Platzer Installatietechniek - bouwhek spandoek
Platzer Installatietechniek - bouwhek spandoek
Voor Platzer Installatietechniek hebben we divers drukwerk mogen ontwerpen en leveren waaronder deze grote mesh (winddoorlatende) spandoeken die precies passen op een bouwhek.
Platzer Installatietechniek - website
Platzer Installatietechniek - website
Voor Platzer Installatietechniek hebben we inmiddels al diverse producten mogen leveren. Grote bouwspandoeken, kladblokken, 3D stickers en niet de vergeten de mooie website!
Punch Energy Services - website
Punch Energy Services - website
Voor dit internationaal geonrienteerde bedrijf lieten we een modern nieuw logo ontwerpen en ontwikkelden we de nieuwe website. Hierin is onder andere een producten overzicht met categoriën en handig filtersysteem gebouwd.
Noorderbreedte - budget website
Noorderbreedte - budget website
Multifunctioneel Centrum Noorderbreedte in Klazienaveen bestaat al vele jaren en is een ontmoetingsplaats voor velen in Klazienaveen en omgeving. Om bezoekers en geïnteresseerden beter te kunnen informeren werd het tijd om een website te laten maken. Om niet teveel kosten te maken en snel online te kunnen werd Cow XL gevraagd een budget website te bouwen. 
Bernd Schulte - website
Bernd Schulte - website
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we in 2019 deze nieuwe website ontwikkeld. Bijzonder hierin is dat de laatste berichten op Facebook in eigen stijl op de website getoond worden en de Google reviews in de website verwerkt zijn.
Timmer BV - website
Timmer BV - website
Timmer BV is in Emmen en omgeving een van de grootste partijen voor voegwerk, scheurherstel en renovatie. Het bedrijf werkt veel voor woningstichtingen en andere vastgoed beheerders. Wij hebben inmiddels twee keer de bedrijfswebsite mogen bouwen.
Daalder Chalets - luxe folder
Daalder Chalets - luxe folder
Twee echte vakmensen uit Drenthe begonnen in 2018 met een nieuw bedrijf: Daalder Chalets. Het duo had voor eigen gebruik een prachtig chalet gebouwd, maar was benieuwd wat er zou gebeuren als ze deze te koop zouden aanbieden. Het resultaat? Het chalet werd binnen enkele weken verkocht! Dat smaakte naar meer en dus werd Daalder Chalets opgericht. Voor Daalder hebben we onder andere een mooie luxe folder ontworpen en laten drukken en verzorgen we de online marketing.
Sneak Out Sleen - website
Sneak Out Sleen - website
Ideaal als bedrijfsuitje, gaaf om met vrienden te doen of gewoon omdat je iets hebt met de geschiedenis rondom Pablo Escobar. Dé Escaperoom van Drenthe vind je bij Sneak Out Sleen! Wij hebben onder andere de website met speciale reserveermogelijkheid gebouwd.
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
In Nederland worden vele wegen aangelegd met de machines van Drenth Graderverhuur en Grondverzet. Voor dit bedrijf met veel specialistische machines hebben wij een folder mogen ontwerpen en leveren waarin de diverse machines belicht worden.  
Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Graco Graszoden - website
Graco Graszoden - website
Als een van de eersten begon Graco uit Zwartemeer met het aanbieden van kant-en-klare graszoden. Dit sloeg ontzettend goed aan want het gebruik van Graszoden heeft veel voordelen. Cow XL werd na enkele eerdere kleine opdrachten gezien als de ideale partner om de website voor Graco te verzorgen waarmee nu ook online besteld kan worden!
Verfspuitwinkel.nl - website
Verfspuitwinkel.nl - website
Een van de eerste grote projecten van Cow XL was in 2010 de webshop Verfspuitwinkel.nl. Gespecialiseerd in Airless verfspuitapparatuur en toebehoren van diverse merken welke veel gebruikt worden in de afbouw. Inmiddels hebben we de shop weer helemaal mogen vernieuwen.
Tel NL - website
Tel NL - website
Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk met telefonie dan we ooit hadden kunnen bedenken! Geen dure telefooncentrale aanschaffen! Breng uw telefonie in de Cloud! Bij TEL NL is het mogelijk en vele klanten in de regio Emmen maken inmiddels gebruik van Cloud telefonie van TEL NL.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  
SchonewilleAgri - poster
SchonewilleAgri - poster
Voor SchonewilleAgri in Klazienaveen hebben wij de volledige huisstijl, website en reclame-uitingen mogen leveren. Het logo is door een van onze partners ontworpen, helemaal doordacht en precies volgens de ideeën van de klant. Vervolgens hebben we visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, de website, een reclamebord en een A2 formaat poster ontworpen en laten drukken.
Graco Groen - drukwerk
Graco Groen - drukwerk
Voor Hoveniersbedrijf Graco Groen in Zwartemeer hebben we de afgelopen jaren diverse opdrachten mogen uitvoeren. Onder andere het ontwerpen en leveren van deze mooie visitekaartjes.
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.
Dikdakkers - website
Dikdakkers - website
Een van de bekendste feestduo’s van Nederland: De Dikdakkers. Ze zijn al 20 jaar actief en vooral bekend geworden door de hit "Cowboys & Indianen". Een grote eer voor ons dat we in samenwerking met MansMedia een nieuwe website voor het duo mochten ontwerpen en bouwen.
Monica pedicure Klazienaveen - cadeaubon
Monica pedicure Klazienaveen - cadeaubon
Vanaf de start van Monica pedicure Klazienaveen zijn wij vaste leverancier van reclame en huisstijl ontwerp en drukwerk. Zo hebben we in samenwerking met een van onze logo-ontwerpers het prachtige logo ontwikkeld. Ook de website, zoekmachine optimalisatie en vormgeving van onder andere de cadeabon, het reclamebord en de visitekaartjes hebben we verzorgd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.

Alle opdrachten zijn naar tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Zie ook de ervaringen die onze klanten delen via Google en Facebook over het proces en de resultaten.

Ervaringen met Cow XL

Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.