cow xl Emmen foto

Binnenkort hier ook jouw project?

Ons werk

Met grote trots laten we enkele van onze projecten zien. Wil je meer weten over een project of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Bel of mail ons dan want we spreken graag af met enthousiaste ondernemers.

Enkele opgeleverde projecten

BTS Belastingadviseurs - website
BTS Belastingadviseurs - website
BTS Belastingadviseurs werd klant bij ons toen ze hulp nodig hadden bij het onderhoud van de website, die elders was gemaakt. In dit geval konden we BTS hierin van dienst zijn en na jaren op deze manier te hebben samengewerkt mochten we de website vernieuwen. Het moest echt anders en een stuk moderner worden dan de vorige site en dat is goed gelukt!
KDV Dapper - website
KDV Dapper - website
Kinderopvang op drie verschillende locaties met meer dan twintig medewerkers! Een behoorlijke organisatie maar met heel veel plezier hebben we deze mooie maatwerk website ontworpen en gebouwd. Vooral de bewegende spin in de website is een leuke unieke feature geworden!
HAP aan de brink - logo en website
HAP aan de brink - logo en website
Voor de nieuwe huisartsenpraktijk Aan de Brink in Zuidlaren hebben we in samenwerking met Create ID het logo mogen ontwerpen en vervolgens ook de website met diverse speciale functies.
Meinsch - logo en website
Meinsch - logo en website
Voor Meinsch bewind & beheer mochten we niet alleen een mooie nieuwe website op maat bouwen, ook hebben we in samenwerking met Create ID een nieuw logo ontworpen. Behalve de website hebben we ook briefpapier en visitekaartjes met het nieuwe logo ontworpen en geleverd.
De Goede Weide - website
De Goede Weide - website
Een van de mooiste kleinschalige campings in Drenthe vind je nabij het Drents Friese Wold: De Goede Weide. Een beperkt aantal campingsplaatsen vrijwel midden in de natuur en twee grote vakantieverblijven bij de boerderij. Een mooi project was het om hier een tweetalige nieuwe website op maat voor te ontwerpen en tevens de teksten te schrijven.
Gankema Betonboringen - website
Gankema Betonboringen - website
Een gat laten zagen, frezen of boren in beton of een ander hard materiaal? Daarvoor kan je al jaren terecht bij Gankema uit Emmen. Wij mochen de verouderde website vernieuwen en hebben dat met veel plezier gedaan. 
WGC De Blokken - website
WGC De Blokken - website
Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken in Klazienaveen is een centrale plek in het dorp waar diverse gezondsheids- en maatschappelijke organisaties bij elkaar zijn ondergebracht. Wij hebben op basis van de bestaande huisstijl een nieuwe website gebouwd, verzorgen de webhosting en doen ook het onderhoud van de website.
Conquerors - website
Conquerors - website
Voor Conquerors hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en bouwen. De site banadrukt de unieke kenmerken van de zorg- & dienstverleningsorganisatie met een heldere christelijke identiteit. Een hele fijne samenwerking met een mooi resultaat!
Stiekelfeest - website en poster
Stiekelfeest - website en poster
Voor het carnaval in Barger-Compascuum, in deze periode bekend als Stiekelstad, hebben we een feestelijke website en poster mogen ontwerpen en leveren! Alaaf!
XR Learning - website en logo
XR Learning - website en logo
Wat een mooie opdracht kregen we van Ewout! Hij is actief in onderwijs en bedrijfsleven met het gebruik van Extended Reality, een virtueel element toevoegen aan de werkelijkheid. Hiermee kan je veel gemakkelijker duidelijk maken hoe iets moet worden gebouwd, bijvoorbeeld in de techniek. Wij mochten voor Ewout niet alleen een gave website op maat bouwen maar lieten ook een nieuw professioneel logo ontwerpen!
Novacolor Nederland - website
Novacolor Nederland - website
Prachtige Italiaanse designafwerkingen voor wanden en vloeren. Dat is Novacolor. Voor de Nederlandse importeur, AGNN, hebben wij een prachtige stijlvolle website mogen bouwen. Uiteraard kan de inhoud van de site gemakkelijk worden aangepast doormiddel van het eigen Cow XL CMS systeem. Wat een geweldig resultaat!
Ruvo dé witgoedspecialist - website
Ruvo dé witgoedspecialist - website
Al sinds 1969 kan je in Noord-Nederland voor je witgoed apparatuur gebruik maken van de kennis en ervaring van Bert Reuvers. Met zijn bedrijf Ruvo is hij dé deskundige die je eerlijk en goed helpt bij zowel een goed advies, voordelige aanschaf en, indien nodig, reparaties. Voor Bert mochten wij in 2015 het logo, de website en huisstijl helemaal vernieuwen en in 2021 was het tijd om de website opnieuw te voorzien van een nieuw eigentijds jasje.
Doek Installatietechniek - website
Doek Installatietechniek - website
Ben je op zoek naar een allround installatiebedrijf in de regio Emmen dat praktisch alle technische disciplines beheerst? Zoek niet verder! Doek Installatietechniek is jouw partner op het gebied van elektrotechniek zowel zakelijk als particulier. Wij mochten voor Doek Installatietechniek de website ontwerpen, bouwen en de teksten verzorgen.
Menges & De Vries - website en vindbaarheid
Menges & De Vries - website en vindbaarheid
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries waaronder de prachtige maatwerk website.
Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Den Ouden Informatiebeveiliging - maatwerk Wordpress
Hoe houdt je de informatie veilig binnen je organisatie? Een vraagstuk voor vele bedrijven en instellingen waarbij ze geholpen kunnen worden door Den Ouden Informatiebeveiliging uit Hardenberg. Wij mochten een ontwerp op maat voor de nieuwe website maken en deze is in een speciaal ontworpen eigen thema in Wordpress uitgewerkt. De live-gang van de website werd gevierd met speciale eigen Tony Chocolonely repen, hoe gaaf is dat!
Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Kinderopvang Beleef Natuurlijk - website
Van gastouder naar een eigen kinderopvang met meerdere personeelsleden! Een grote stap voor Inge Voortman. Na een goed gesprek en geaccepteerde offerte mochten wij een prachtige site voor haar kinderopvang in Schoonebeek bouwen.
Lambers cultuurtechniek & boomrooierij
Lambers cultuurtechniek & boomrooierij
Een nieuw bedrijf start in 2021: Lambers cultuurtechniek & boomrooierij. Eigenaar Rob is echter al janrenlang actief én al jarenlang tevreden klant van Cow XL. Uiteraard mochten wij daarom het logo laten ontwerpen door een van onze designers. Daarna verzorgenden wij ook de maatwerk website en divers drukwerk en reclamemateriaal voor Lambers uit Emmen.
P&M Grondverzet - website
P&M Grondverzet - website
Toen Pascal en Maikel hun grondverzetbedrijf P&M begonnen, bouwden wij eerst een budget website voor ze. Hierdoor konden ze met weinig kosten goed opstarten. Het bedrijf groeiede in een paar jaar flink. In 2021 werden we daarom, na de jarenlange goede samenwerking, gevraagd een mooie nieuwe website op maat te ontwikkelen.
Sikken Aanhangwagens - website
Sikken Aanhangwagens - website
Al jaren een begrip in de regio voor aanschaf, onderhoud en reparatie van aanhangers: Sikken uit Erm! Roelof Sikken ontwerpt en bouwt zelfs speciale aanhangers geheel op maat! De website die Roelof bij de start van zijn bedrijf liet maken werktw niet meer goed en wij mochten een nieuwe versie voor hem bouwen. Met veel plezier uiteraard!
Touren in Drenthe - website en vindbaarheid
Touren in Drenthe - website en vindbaarheid
In Emmen kan nu worden getourd met elektrische scooters, oftewel E-choppers! Voor het nieuwe bedrijf Touren in Drenthe mochten wij de prachtige website, inclusief reserveringsmodule bouwen. Ook verzorgen wij de online marketing voor dit mooie project!
Dierenambulance Westerkwartier - website
Dierenambulance Westerkwartier - website
Een fijn gevoel om iets te mogen doen voor een organisatie zoals de dierenambulance. Voor de stichting mochten wij de zelfgemaakte website vervangen door een professioneel ontworpen en ontwikelde versie. Onder andere is op de website steeds het meest actuele bericht dat op Facebook is geplaatst te zien en kan er online een donatie worden gedaan door middel van iDeal.
HSE Emmen - website
HSE Emmen - website
HSE Emmen had een mooie website, maar de foto’s en teksten waren niet gemakkelijk aan te passen. Omdat de eigenaar het prettig vind om zaken te doen bedrijven uit de regio werd Cow XL gevraagd of wij een makkelijk te onderhouden website konden bouwen. Na een demonstratie van ons CMS systeem kregen wij binnen een week de opdracht van HSE Emmen, zie hier het mooie resultaat.
Bhv2day.nl - website en webshop
Bhv2day.nl - website en webshop
De veiligheidsspecialisten van Bhv2Day.nl hadden behoefte aan een nieuwe website. De eisen: een gemakkelijk zelf aan te passen website met eigentijds design, overtuigingskracht en de mogelijkheid via iDeal af te rekenen voor een training. De wensen waren snel duidelijk en we zetten onze ontwerper aan het werk. Het prachtige design werd al snel goedgekeurd en de site kon worden gebouwd. Daarnaast bouwden we ook een op Wordpress gebasseerde webshop die te vinden is op bhv2dayshop.nl.
KNSB Groningen & KNSB Drenthe - website
KNSB Groningen & KNSB Drenthe - website
Trots zijn we op het feit dat we door de KNSB gewesten Groningen en Drenthe zijn uitgekozen als partner voor de websites. De websites bevatten zowel aan de voorkant- als aan de beheerkant veel speciale mogelijkheden. Onder andere het vertonen van aankomende wedstrijden en uitslagen, records en diverse categorien nieuws. Voorafgaand aan de website mochten we ook de nieuwe logo’s door een van onze gespecialiseerde designers laten ontwerpen. Gaaf toch!
Halmtech - maatwerk Wordpress website
Halmtech - maatwerk Wordpress website
Halmtech installatietechniek verhuide in 2020 naar een nieuw pand en wilde de sterk verouderde website ook meteen vernieuwen. Toen we de wensen bespraken bleek dat een website gebasseerd op Wordpress de juiste oplossing is voor Halmtech. Er werd eerst een ontwerp geheel op maat onworpen en vervolgens werd de Wordpress website volgens dit ontwerp opgebouwd.
Lubbers Houtbouw - website
Lubbers Houtbouw - website
Een kunstenaar die alles kan met hout! Zo kan je Frank Lubbers gerust noemen. Hij startte begin 2020 met zijn bedrijf en wilde meteen een goede website, geheel in zijn eigen huisstijll. Wij bouwden een robuuste website, perfect passend bij de projecten van Frank. Daarnaast hebben we ook een folder voor Lubbers Houtbouw mogen ontwerpen en laten drukken.
Drenth Grondverzet & Graderverhuur - website
Drenth Grondverzet & Graderverhuur - website
Bijna iedereen is Drenth Grondverzet en Graderverhuur weleens onderweg tegengekomen bij wegwerkzaamheden. Deze specialist in infrastructurele projecten liet ons een nieuwe website bouwen, nadat we al meerdere kleine opdrachten tot grote tevredenheid hadden uitgevoerd. De website is tweetalig en bevat diverse speciale onderdelen zoals de laatste Facebookberichten en actuele vacatures met sollicitatiemogelijkheid.
AVC Support - maatwerk Wordpress website
AVC Support - maatwerk Wordpress website
AVC Support is een audiovisueel bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in video, licht en geluid. Deze website is geheel op maat ontworpen en daarna omgezet naar een Wordpress thema. Een eigen uniek design in Wordpress uitgevoerd dus. Tevens verzorgen we voor AVC Support zoekmachine optimalisatie.
Kimmel - website
Kimmel - website
Kimmel Schadeservice laat kleine deukjes op auto en camper verdwijnen! Nilels Kimmel mag je gerust perfectionist noemen wij wij zijn dan ook trots dat we al jaren zijn websites, drukwerk en reclame mogen verzorgen.
Stee In Lhee - website
Stee In Lhee - website
Met je camper genieten van goede, moderne faciliteiten, midden in de natuur! Dat kan bij Camperparc Stee in Lhee vanaf media 2020. Wij mochten de sfeer van het camperparc vlakbij het Dwingelderveld doortrekken in de website die geheel op maat is ontworpen en ontwikkeld. Eigenaar Jan Bloemerts gaf ons een mooie review over de samenwerking!
Lammie Pedicure - logo en visitekaartje
Lammie Pedicure - logo en visitekaartje
Voor Lammie Pedicure lieten we een logo ontwerpen en hebben we onder andere de visitekaartjes, website en flyers geleverd.
Kimmel - huisstijl
Kimmel - huisstijl
Voor Kimmel uitdeuktechniek hebben we niet alleen de website gebouwd maar ook de huisstijl ontworpen en laten drukken. Onder ander doordrukblokken, visitekaartjes kladblokjes, en briefpapier zijn al geleverd.
Menges & De Vries - huisstijl
Menges & De Vries - huisstijl
Voor autobedrijf Menges & De Vries hebben we ontzettend veel moois mogen maken! Hier een greep uit de in 2020 vernieuwde huisstijl met o.a. APK blokken, briefpapier, een hanger voor in auto’s die onderhouden zijn, visitekaartjes, afsprakenkaartjes en diverse stickers.
Wanders - website
Wanders - website
Vanaf de start van Wanders kunststof kozijnen zijn wij vaste partners voor de website en verzorgen we ook regelmatig drukwerk en vergroten de online vindbaarheid. Deze nieuwe website hebben we eind 2019 opgeleverd.
TX44 - website
TX44 - website
Als je op Texel bent kan je met Erik en Karin mee op hun zeehondenboot, de TX44. Voor deze ondernemers die na jarenlang een restaurant te hebben gehad een heel andere kant op zijn gegaan verzorgen we de website en de vindbaarheid online.
Prostuc - trespa reclameborden
Prostuc - trespa reclameborden
Mooie handige maar zeer stevige reclamebordjes hebben we ontworpen en laten produceren voor Prostuc uit Assen.
Platzer Installatietechniek - bouwhek spandoek
Platzer Installatietechniek - bouwhek spandoek
Voor Platzer Installatietechniek hebben we divers drukwerk mogen ontwerpen en leveren waaronder deze grote mesh (winddoorlatende) spandoeken die precies passen op een bouwhek.
Platzer Installatietechniek - website
Platzer Installatietechniek - website
Voor Platzer Installatietechniek hebben we inmiddels al diverse producten mogen leveren. Grote bouwspandoeken, kladblokken, 3D stickers en niet de vergeten de mooie website!
Punch Energy Services - website
Punch Energy Services - website
Voor dit internationaal geonrienteerde bedrijf lieten we een modern nieuw logo ontwerpen en ontwikkelden we de nieuwe website. Hierin is onder andere een producten overzicht met categoriën en handig filtersysteem gebouwd.
Noorderbreedte - budget website
Noorderbreedte - budget website
Multifunctioneel Centrum Noorderbreedte in Klazienaveen bestaat al vele jaren en is een ontmoetingsplaats voor velen in Klazienaveen en omgeving. Om bezoekers en geïnteresseerden beter te kunnen informeren werd het tijd om een website te laten maken. Om niet teveel kosten te maken en snel online te kunnen werd Cow XL gevraagd een budget website te bouwen. 
Bernd Schulte - website
Bernd Schulte - website
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we in 2019 deze nieuwe website ontwikkeld. Bijzonder hierin is dat de laatste berichten op Facebook in eigen stijl op de website getoond worden en de Google reviews in de website verwerkt zijn.
Timmer BV - website
Timmer BV - website
Timmer BV is in Emmen en omgeving een van de grootste partijen voor voegwerk, scheurherstel en renovatie. Het bedrijf werkt veel voor woningstichtingen en andere vastgoed beheerders. Wij hebben inmiddels twee keer de bedrijfswebsite mogen bouwen.
Daalder Chalets - luxe folder
Daalder Chalets - luxe folder
Twee echte vakmensen uit Drenthe begonnen in 2018 met een nieuw bedrijf: Daalder Chalets. Het duo had voor eigen gebruik een prachtig chalet gebouwd, maar was benieuwd wat er zou gebeuren als ze deze te koop zouden aanbieden. Het resultaat? Het chalet werd binnen enkele weken verkocht! Dat smaakte naar meer en dus werd Daalder Chalets opgericht. Voor Daalder hebben we onder andere een mooie luxe folder ontworpen en laten drukken en verzorgen we de online marketing.
Sneak Out Sleen - website
Sneak Out Sleen - website
Ideaal als bedrijfsuitje, gaaf om met vrienden te doen of gewoon omdat je iets hebt met de geschiedenis rondom Pablo Escobar. Dé Escaperoom van Drenthe vind je bij Sneak Out Sleen! Wij hebben onder andere de website met speciale reserveermogelijkheid gebouwd.
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
Drenth Graderverhuur en Grondverzet - folder
In Nederland worden vele wegen aangelegd met de machines van Drenth Graderverhuur en Grondverzet. Voor dit bedrijf met veel specialistische machines hebben wij een folder mogen ontwerpen en leveren waarin de diverse machines belicht worden.  
Graco Graszoden - website
Graco Graszoden - website
Als een van de eersten begon Graco uit Zwartemeer met het aanbieden van kant-en-klare graszoden. Dit sloeg ontzettend goed aan want het gebruik van Graszoden heeft veel voordelen. Cow XL werd na enkele eerdere kleine opdrachten gezien als de ideale partner om de website voor Graco te verzorgen waarmee nu ook online besteld kan worden!
Verfspuitwinkel.nl - website
Verfspuitwinkel.nl - website
Een van de eerste grote projecten van Cow XL was in 2010 de webshop Verfspuitwinkel.nl. Gespecialiseerd in Airless verfspuitapparatuur en toebehoren van diverse merken welke veel gebruikt worden in de afbouw. Inmiddels hebben we de shop weer helemaal mogen vernieuwen.
Tel NL - website
Tel NL - website
Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk met telefonie dan we ooit hadden kunnen bedenken! Geen dure telefooncentrale aanschaffen! Breng uw telefonie in de Cloud! Bij TEL NL is het mogelijk en vele klanten in de regio Emmen maken inmiddels gebruik van Cloud telefonie van TEL NL.
Winter Sierhekwerk
Winter Sierhekwerk
Vakmanschap waarbij de hoogste kwaliteitseisen worden gehanteerd. Winter uit Nieuw Amsterdam is een typisch bedrijf waar deze normen gelden. Het bedrijf bouwt alles van staal, zoals loodsen, metalen trappen en constructiewerk maar ook wordt er prachtig sierhekwerk gemaakt. Uiteraard geheel volgens de wensen van de klant want bij Winter kan alles precies worden gemaakt zoals de klant het wenst. Nadat we in 2016 al de eerste website voor Winter Sierhekwerk hebben gebouwd was het in 2023 tijd voor een geheel nieuwe website. Altijd een goed gevoel als een klant na jaren nog steeds tevreden is en nieuwe opdrachten blijft geven!  
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  
SchonewilleAgri - poster
SchonewilleAgri - poster
Voor SchonewilleAgri in Klazienaveen hebben wij de volledige huisstijl, website en reclame-uitingen mogen leveren. Het logo is door een van onze partners ontworpen, helemaal doordacht en precies volgens de ideeën van de klant. Vervolgens hebben we visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, de website, een reclamebord en een A2 formaat poster ontworpen en laten drukken.
QledX - website
QledX - website
Voor QledX hebben wij een grote verbetering weten te behalen in de online vindbaarheid waardoor het bedrijf het aantal klanten flink zag stijgen. In 2019 hebben we tevens een nieuwe website voor QledX ontworpen.
Dikdakkers - website
Dikdakkers - website
Een van de bekendste feestduo’s van Nederland: De Dikdakkers. Ze zijn al 20 jaar actief en vooral bekend geworden door de hit "Cowboys & Indianen". Een grote eer voor ons dat we in samenwerking met MansMedia een nieuwe website voor het duo mochten ontwerpen en bouwen.
Monica pedicure Klazienaveen - cadeaubon
Monica pedicure Klazienaveen - cadeaubon
Vanaf de start van Monica pedicure Klazienaveen zijn wij vaste leverancier van reclame en huisstijl ontwerp en drukwerk. Zo hebben we in samenwerking met een van onze logo-ontwerpers het prachtige logo ontwikkeld. Ook de website, zoekmachine optimalisatie en vormgeving van onder andere de cadeabon, het reclamebord en de visitekaartjes hebben we verzorgd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.

Alle opdrachten zijn naar tevredenheid van onze klanten opgeleverd. Zie ook de ervaringen die onze klanten delen via Google en Facebook over het proces en de resultaten.

Ervaringen met Cow XL

 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Goed verhaal, snelle reactie.

Jeroen de Koffieboer
27 Januari 2023
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Als Stichting Noorderbreedte waren we al een tijdje bezig om een website op te zetten. Eerst wilden we het zelf uitvoeren maar er komt meer bij kijken. Ben in contact gekomen met Ronald en hebben in een paar gesprekken de situatie doorgenomen. Ronald weet waarover hij praat over een website bouwen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de website....

Meindert Stalman
22 Februari 2022
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

CowXL heeft onze website totaal vernieuwd en daarnaast een prachtige webshop gerealiseerd. Ronald denkt goed mee met onze wensen en zorgt voor kwaliteit. Een absolute aanrader! Met vriendelijke groet, Gerwin Tiems Bhv2Day.nl

Gerwin Tiems
26 September 2020
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Ronald geeft goed advies en denkt altijd met de klant mee. Wij hebben een nieuwe website laten bouwen door Ronald en het is weer super! Wij zijn erg tevreden zowel over de aanloop, het advies als het uitvoeren en eindresultaat!

Leonie Wegkamp
13 December 2021
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Cowxl heeft mijn website gemaakt waar ik heel erg blij mee ben. Ronald is erg professioneel, denkt mee en vult aan. Heel erg fijn om mee samen te werken en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Ronald!

Duuk Loves
24 Maart 2021
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Ik ben zeer tevreden omdat Ronald naar je wensen luisterd en er ook iets mee doet. Bedankt voor mijn mooie en duidelijke website

Marianne Enninga (Voeten In Balans)
27 September 2019
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Een professioneel bedrijf die goeie kwaliteit biedt! Ronald heeft gezorgd voor een nette en professionele website voor ons bedrijf.

Wim Nijland
14 Januari 2021
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Super snelle en professionele service!

Bhv2Day Nl
25 December 2021
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Ronald beheert onze website, we zijn hier erg content mee, ook regelt hij sinds kort nagenoeg al ons drukwerk. Super tevreden.

Groenmaat Hoveniers
22 April 2021
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling
 • ster beoordeling

Ik vind Cow XL zeer goed en betrouwbaar Ronald is direct bereid om je problemen op te lossen.

Lammie Kuhl
30 November 2021
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.