cow xl Emmen foto

Wordt gevonden op internet door online marketing

Online marketing Emmen

Vind je het lastig om te bepalen wat je online zou kunnen doen om gevonden te worden en aanwezig te zijn? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of kost het teveel tijd om je te verdiepen in de mogelijkheden van online marketing zoals zoekmachine optimalisatie, adverteren op relevante doelgroepen via Facebook, Instagram en Google en YouTube?

Zelf doen of uitbesteden aan bureau?

Wij helpen je graag om jouw tijd goed te besteden! Wil je eens overleg met een ervaren deskundige over wat je zelf zou kunnen doen of wil je dit liever (deels) uitbesteden? Cow XL in Emmen heeft de expertise en ervaring om jou passend te helpen met je online marketing. We hebben al tientallen klanten geholpen om vindbaar én zichtbaar te zijn voor hun doelgroep.

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Kennis van online marketing

Ronald, de eigenaar van Cow XL, begon ruim 10 jaar geleden als een van de eersten in Emmen met SEO. Het vindbaar maken van websites in zoekmachines. Voor tientallen klanten heeft hij al gezorgd dat ze hoog in Google staan. Daarnaast heeft Ronald zijn kennis de afgelopen jaren uitgebreid door erkende trainingen te volgen in online marketing, met onderwerpen als Facebook & Instagram adverteren, Google ads, Google analytics, customer journey, storytelling en veel meer.

Gebruik maken van onze kennis?

Kennis delen doen we graag! Lees onze blogs of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn voor interessante weetjes. Wil je graag van ons weten wat jij het beste kan doen op het gebied van online marketing? Maak dan een afspraak voor een kennissessie waarin we jou op maat adviseren.

Online marketing uitbesteden?

Wil je het liefste dat iemand met kennis van zaken je online aanwezigheid goed voor je regelt zonder dat je er naar om hoeft te kijken? Uiteraard hebben we ook daar mogelijkheden voor. We hebben diverse standaard pakketten samengesteld om je online zichtbaarheid snel te vergoten en ook kunnen we voor de lange termijn met je posities in Google aan de slag met ons SEO abonnement. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, we bieden graag aan wat past bij jouw wensen.

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.