Professionele website laten maken?

Cow XL ontwerpt en ontwikkelt websites en webshops op maat en levert ook goedkope budget websites voor bijvoorbeeld starters. Onze klanten bevinden zich vooral in Emmen en omgeving maar ook ver daarbuiten. Wij denken met u mee om een website te maken waar u uw klanten optimaal mee kunt bedienen en waar nieuwe klanten u gemakkelijk kunnen vinden. Ook kunnen we een compleet starters pakket aanbieden met logo, huisstijl, drukwerk en website.

Werkt in alle populaire browsers en op alle apparaten en is gebruiksvriendelijk

Onze websites werken goed in de meest gebruikte internet browsers zoals Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari. Bovendien kunnen wij uw website responsive maken, hierdoor past de website zich automatisch aan voor weergave op een tablet of telefoon. Wij zijn een van de weinige website bouwers in de regio Emmen die responsive websites maken. Een website ontwerp wordt door ons volgens de huidige normen en standaarden van het W3C omgezet naar een goed werkende en aantrekkelijke webpagina. Ook houden wij rekening met de richtlijnen van Drempelvrij waardoor uw website optimaal toegankelijk zal zijn.

Onbeperkt service en ondersteuning

Wij maken websites en ondersteunen u vervolgens waar we kunnen om de website aantrekkelijk te houden en te voorzien van updates. Ook zijn we op de hoogte met zoekmachine optimalisatie om uw website optimaal in Google te laten opnemen. Wij zijn gevestigd in Klazienaveen en kunnen klanten in de regio Emmen daarom snel bereiken. Ook als u buiten de gemeente Emmen bent gevestigd zijn wij altijd bereid u te bezoeken en te onderteunen op uw website tot een succes te maken!

Eenmalig investeren, daarna zelf onbeperkt uw website uitbreiden

Uw website stapsgewijs zelf uitbouwen zonder steeds opnieuw te hoeven investeren. Ook dat is bij Cow XL mogelijk. Door gebruik te maken van ons meegeleverde beheersysteem is het mogelijk om zelf nieuwe pagina's toe te voegen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een door Cow XL gemaakte website iets voor u?

Wij hebben reeds voor vele klanten een professionele website ontwikkeld. Zowel websites die speciaal op maat zijn ontworpen als ook budget websites voor bijvoorbeeld startende bedrijven. Voor een overzicht van ons werk kunt u een kijkje nemen in onze portfolio. Wilt u meer weten over website ontwikkeling door Cow XL, of kunnen wij een opdracht voor u uitvoeren? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of vraag meteen een website offerte aan.