cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Gebruik WhatsApp Zakelijk!

Ik deel hierbij een tip die ik zelf kreeg en waar ik al verschillende mensen blij mee heb gemaakt. Het mooie is dat het niks kost, het is puur een handigheid die ik met mijn klanten wil delen.

Werk-Privé

Om werk en privé toch enigszins gescheiden te houden, heb je er wellicht voor gekozen een apart vast telefoonnummer te nemen, net zoals je een zakelijk e-mailadres hebt. Zo kun je voorkomen dat je op vakantie of in het weekend wordt gebeld door klanten, of van die aardige mensen die je willen helpen met een nieuw energiecontract. Of een nieuwe website ??

WhatsApp, handig!

Prima voor elkaar dat aparte nummer. Maar toen kwam WhatsApp en dat was toch wel een heel handig communicatiemiddel! Gauw een berichtje sturen met foto, daar kun je eigenlijk niet meer zonder. Maar dat gaat dan wel via jouw mobiele nummer natuurlijk en niet het nummer van je zaak. Maar dat hoeft niet meer, wat er is nu Zakelijk WhatsApp en dat werkt ook op je vaste nummer!

whatsapp zakelijk gebruiken

Zakelijk WhatsApp

Je kan nu WhatsApp ook installeren op je vaste lijn. Zo kun je mij nu appen op 0591-245566. De berichten krijg je gewoon op je smartphone, ook al heeft die een ander nummer. Je downloadt daarvoor de WhatsApp Business app uit de Appstore of Playstore. Installeren gaat ongeveer gelijk aan de normale WhatsApp en het ziet er ongeveer hetzelfde uit. Om te kunnen activeren proberen ze je te smsen, dat werkt meestal niet en dan wordt je gebeld op het opgegeven (vaste) nummer (vanuit het buitenland!) en wordt automatisch een code steeds herhaald die je moet gebruiken om te activeren. Binnen een paar minuten had ik het aan de praat, dus dat moet jou ook lukken! Helaas kun je Zakelijk WhatsApp maar op één telefoon installeren, maar lees verder...

whatsapp zakelijk gebruiken

Deze schermen kom je tegen tijdens het installeren. Kies "Bel mij" als je de SMS-berichten niet ontvangt.

whatsapp zakelijk gebruiken

Extra functies

In Business WhatsApp kun je nog een aantal extra dingen doen, naast de normale WhatsApp functies die je al kent. Bijvoorbeeld het labelen van de chats met bijvoorbeeld: ‘nieuwe klant’, ‘collega’ of wat je maar handig vindt. Ook kun je openingstijden en automatische antwoorden instellen, snelle standaard antwoorden aanmaken en zelfs een bedrijfsprofiel en producten toevoegen. Allemaal handige zakelijke functies. Je kan, net als ik, op je site een duidelijke WhatsApp knop toe (laten) voegen om duidelijk te maken dat je open staat voor zakelijk WhatsApp verkeer. Veel mensen houden van deze manier van communiceren. Ook als je alleen een mobiel nummer hebt dat je zakelijk gebruikt, is Zakelijk Whatsapp handig vanwege deze extra functies, waarmee je ook via WhatsApp professioneel over kan komen.

whatsapp zakelijk gebruiken

Op het grote scherm

Net als de normale WhatsApp kun je Zakelijk WhatsApp ook gebruiken op je PC. Dit doe je door op je pc naar de website https://web.whatsapp.com te gaan en dan op je telefoon via WhatsApp instellingen de QR code te scannen bij het onderdeel WhatsApp Web/Desktop.

We appen!

Ik hoop dat deze tip je helpt om privé en zakelijk weer wat meer gescheiden te houden, je uitstraling naar ‘buiten’ toe te professionaliseren en bovendien dat je maar een nummer meer nodig hebt voor telefoontjes en appjes! We appen!

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.