cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Waarom klant worden bij Cow XL? Vijf redenen van onze klanten voor jou!

Betrouwbaar

“Dé reden om met Cow XL in zee te gaan is wat mij betreft de betrouwbaarheid. Het gebeurd tegenwoordig ontzettend veel dat bedrijven hun afspraken niet nakomen en dat geeft onrust. Onze ervaring met Cow XL is dat je niet achter gemaakte afspraken aan hoeft, je kan het dus uit je hoofd zetten en je focussen op andere zaken. En als er onverhoopt iets niet lukt of mis gaat dan wordt dit eerlijk gecommuniceerd en opgelost. Ze doen geen beloftes die niet worden waargemaakt. Hierdoor laten wij steeds meer zaken door Cow XL regelen omdat wij weten dat het dan goed komt.”

Rob

Rob Lambers | Groenmaat

 

Korte lijnen

“Wat ik het fijnste vind is de laagdrempeligheid. Er zijn korte lijntjes. Ronald reageert altijd op berichtjes, al is het soms alleen om even aan te geven dat hij met een andere klant bezig is en dat hij er z.s.m. op terug komt. Alleen al het feit dat hij even reageert, geeft mij vertrouwen. En wanneer hij met mijn product aan het werk is dan geeft hij gerichte feedback en komt met goede ideeën. We doen het echt samen. Juist deze onverdeelde aandacht zorgt ervoor dat ik het gevoel heb, dat hij net zo betrokken is bij mijn bedrijf als ik zelf. Dit is wat ik echt zocht want ik wil dat mijn promotiemateriaal en website net zo professioneel zijn als mijn product. Maar wel op een persoonlijke en laagdrempelige manier. Het is een unieke en fijne combinatie.

Esther

 Esther Louwes | VitaliZijn

 

Bijna alles in een

“Wat ik als voordeel wil noemen is dat je met Cow XL een partner hebt voor bijna al je vormgeving, reclame en internet behoeften. Wij hebben niet alleen de website en heel veel vormgeving en drukwerk door Cow XL laten maken maar ook diverse goede ideeën voor on- en offline reclame samen bedacht en laten uitvoeren. Ronald weet goed wat hij zelf kan en zet experts in voor andere delen van de opdrachten. Zo heb je een betrouwbaar aanspreekpunt met daarachter een team van deskundigen voor je aan het werk.”

Stefan

Stefan Menges | Autobedrijf Menges & De Vries

 

Aandacht

“Wat ik altijd fijn vind is dat als je een afspraak of telefonisch gesprek hebt met Ronald, hij altijd alle tijd en aandacht voor je heeft. Soms hebben we al een kwartier gesproken voordat we zijn begonnen over de daadwerkelijke opdracht, maar deze tijd is vaak het meest waardevol en het is prettig op deze manier goed contact te hebben met partners.”

Edward

Edward Petrovics | QledX ledschermen

 

Starterhulp

“Je zou klant moeten worden bij Cow XL als je gaat starten met je bedrijf en graag goed advies wilt en iemand die de tijd voor je neemt om je te helpen. Cow XL heeft voor mij gezorgt voor een goede start van mijn zaak en als ik een vraag heb of iets nieuws nodig heb wordt ik nog steeds altijd snel en goed geholpen.”

Ingrid

Ingrid Planken | Hondentrimsalon Passion For Dogs

 


Bekijk ook ons werk!

Portfolio bekijken


Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.