cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Wanneer heeft u een nieuwe site nodig?

U start uw eigen bedrijf. Laat een logo ontwerpen en daarna een bijpassende website. Klaar! We merken dat sommige ondernemers er zo over denken en dat is niet zo gek. Een website gaat niet zomaar stuk, dus waarom vervangen?

Gaat een website niet stuk?

Maar klopt het wel? Gaat een website nooit stuk? Niet zoals een hamer die breekt, een auto waarvan de motor stuk loopt, maar uiteindelijk houdt het wel een keer op. Net als de PC of telefoon is uw website gebaseerd op bepaalde technieken en specificaties die actueel waren op het moment van aanschaf. Maar een PC van 5 jaar oud is meestal toch echt wel aan vervanging toe, dat zal niemand verrassen. Ook de website is gebaseerd op techniek en stijl van een bepaalde periode. Uiteindelijk werkt de manier waarop het gemaakt is niet meer volledig of wordt het gevoelig voor bijvoorbeeld hacks. Dat is een moment om in te grijpen.

Stijl en trends

Ook de stijl van vormgeven verandert constant. Vormgeving is modegevoelig en bepaalde effecten die een tijdje als vernieuwend worden gezien, zijn een tijdje later taboe. Voorbeelden zijn kleurverlopen in vakken of schaduwen rond elementen. Toen het nét mogelijk was, liet je daarmee zien dat je modern was en de techniek beheerste. Tegenwoordig is deze stijl ‘ouderwets’. Moet je altijd meegaan in trends? Dat is een vraag die je als ondernemer zelf moet beantwoorden. Wil je een eigentijdse uitstraling en laten zien dat je bedrijf steeds ontwikkeld, dan is het logisch om hier in mee te gaan.

Veranderende inhoud

Als ondernemer denkt u waarschijnlijk na over uw zaak. Welke kant moet het op, ga ik meer of andere diensten leveren of moet ik beter en sneller gevonden worden op internet? De inhoud van de site verandert vaak mee. Er komen pagina’s bij (misschien landingspagina’s voor optimalisatie zoekmachine) of nieuwe diensten. De website is vaak ontworpen voor een bepaalde hoeveelheid informatie en daardoor kan een site rommelig worden als deze qua inhoud blijft groeien.

cursors

Houdbaarheid van een website

Een periode van een jaar of vier rekenen wij als gemiddelde houdbaarheid van een website. Omdat wij actuele techniek gebruiken, kunnen onze websites technisch gezien in principe langer mee, maar het is verstandig niet te wachten tot het ‘stuk’ gaat.

Moet ik een nieuwe website laten maken?

Als middel om klanten te bereiken, wordt het internet steeds belangrijker, waarbij bezoekers via de mobiele telefoon tegenwoordig al de grootste groep vormen. Deze bezoekers moeten overtuigd worden om zaken met uw bedrijf te doen. In vergelijking met de aanschaf van materiaal en reclame is de investering in een website niet zo groot, terwijl het erg belangrijk is. Wanneer de website niet meer goed werkt, niet meer past bij uw bedrijf of de tijd waarin we leven, is het verstandig te vervangen.

Wilt u dat wij u een eerlijk advies geven over uw website? Geen probleem! Neem gewoon eens contact op.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.