cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Nieuwe website voor Cow XL

2015 was voor Cow XL een goed jaar! Zo goed dat we meer websites dan ooit binnen een jaar hebben mogen bouwen en daarmee vele bedrijven online verder hebben geholpen. Ook hielpen we weer bedrijven om hoger in Google te verschijnen op voor hun belangrijke trefwoorden. Doordat we veel aan de slag waren voor onze klanten hebben we ons eigen doel voor 2015 niet kunnen halen. Het bouwen van onze eigen nieuwe website moest worden uitgesteld. Onze oude website is ontwikkeld in 2011 en moest, ondanks dat we regelmatig nieuwe klanten via de website vinden, vervangen worden.

Websites bouwen

Websites bouwen, dat is natuurlijk waar wij dagelijks mee bezig zijn, maar een nieuwe site voor jezelf ontwerpen is juist daarom ontzettend moeilijk. Zeker wanneer de huidige site nog steeds goed presteert in Google en klanten oplevert.

Hoe de website is gebouwd

Net als bij onze klanten is het ontwerp voor de website op maat ontwikkeld en is deze diverse keren aangepast om tot het mooiste en meest gebruiksvriendelijke resultaat te komen. De nieuwe website oogt eigentijds en fris. De informatie die het belangrijkst is voor onze klanten moet gemakkelijk te vinden zijn en voorbeelden van ons werk moeten mooi gepresenteerd worden. Daarnaast moet ook onze eigen site gemakkelijk te beheren zijn met ons eigen CMS systeem en moet de site natuurlijk snel laden en responsive zijn zodat de pagina’s op elk scherm goed te bekijken zijn. Omdat we veel nieuwe projecten hebben afgerond hebben we ook veel tijd gestoken in de projecten die we laten zien op de site en hebben we alle teksten opgefrist.

Het resultaat

We zijn erg tevreden met het resultaat: deze website is modern en voorzien van actuele informatie. De site is op alle gangbare schermformaten te bekijken en herkenbaar. Vind je toch iets wat beter kan aan de site? Neem dan gerust contact met ons op!

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.