cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Hoog staan in Google steeds belangrijker

We merken het in onze aanvragen: hoog staan in de zoekresultaten bij zoekmachine Google wordt steeds belangrijker. Zelf werken we al sinds onze start in 2009 aan goede posities op voor ons belangrijke zoektermen. We begonnen uiteraard ver onder andere bedrijven in de gemeente Emmen die webdesign, vormgeving en drukwerk aanbieden maar zijn ondertussen voor diverse trefwoorden gestegen tot zelfs de nummer een in Google! Voorbeelden hiervan zijn Webdesign Emmen en SEO Emmen.

Ook veel klanten staan hoog in Google

Doordat wij zelf hoog staan in Google omdat we zoekmachine optimalisatie, of SEO toepassen worden we benaderd door allerlei bedrijven die ook graag hoog in Google willen staan. En terecht want de meeste mensen die op internet een product of dienst zoeken klikken natuurlijk op de bovenste resultaten die een zoekopdracht oplevert. Voor veel klanten hebben we mooie resultaten geboekt en ook zij staan inmiddels hoog in Google op voor hun relevante zoektermen. Voorbeelden zijn Verkeersschool Wever (zoektermen als rijles assen, verkeersschool assen) en Bernd Schulte (zoektermen als tuinman emmen, stratenmaker emmen).

Zoekmachine optimalisatie / SEO

Er is geen truc om hoog in Google te staan. De zoekmachine wil gewoon zo goed mogelijke resultaten aanbieden in de meest relevante volgorde. Om hoog te staan moet dus gezorgd worden dat uw pagina het meest relevant is voor een bepaald trefwoord. We schrijven pagina en niet website want Google kijkt naar de pagina’s op de website en niet alleen naar de site als geheel.

U zult in Google nooit scoren op een term die u niet (uitgebreid) op uw website heeft staan.

 

Relevant worden op een trefwoord is in principe niet zo moeilijk: zorg voor een pagina met een goede informatieve tekst over het onderwerp waarop u wilt worden gevonden. Gebruik het trefwoord waarop u hoog in Google wilt staan regelmatig in de tekst maar niet overdreven, het moet een leesbare tekst blijven. Plaats het zoekwoord ook in de kopjes en titels. Hierdoor herkent Google dat uw tekst gaat over dit onderwerp. Nadat de pagina online staat moet deze worden gepromoot. Dit gaat door middel van links naar de pagina. Uiteraard vanaf uw eigen site maar ook bijvoorbeeld vanaf uw Facebookpagina en sites van anderen! Volg deze procedure en u zult merken dat uw pagina zichtbaar wordt in Google. U hoeft uw pagina niet aan te melden bij Google, ze vinden u doormiddel van links.

Hulp bij het gevonden worden

Bovenstaande is de juiste basis om hoog in Google te staan, maar uiteraard zitten er haken en ogen aan zoekmachine optimalisatie. Wat naast een goede informatie pagina ook van belang is: de website moet technisch goed in elkaar zitten (responsive zijn) en u moet natuurlijk weten welke zoektermen voor u interessant zijn. Anders optimaliseert u mogelijk termen die u geen klanten opleveren. Hier kunnen wij u mee helpen. Zoekmachine optimalisatie of SEO kunnen wij in een voor u passende vorm gieten. Wilt u zoveel mogelijk zelf doen of geeft u alles graag uit handen? Dit stemmen we met u af en u krijgt van ons een aanbod afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij gebruiken alleen toegestane manieren om hoog in Google te komen. Hierdoor is de kans op straffen van Google, waardoor u bijvoorbeeld helemaal niet meer vindbaar bent, minimaal.

Meer weten of wilt u zelf hoog in Google staan? Bel Ronald op 06 55 814 823 of gebruik het contactformulier.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.