cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

SEO resultaten meten

Wanneer u tijd, energie en wellicht ook geld investeert in SEO (zoekmachine optimalisatie) wilt u natuurlijk weten of er wel resultaten worden geboekt. Omdat SEO resultaten vaak enige tijd op zich laten wachten is het lastig om de resultaten bij te houden.

SEO posities bijhouden in een spreadsheet

Een simpele manier om bij te houden op welke plaats uw site staat op een bepaald trefwoord is om de voor u belangrijke trefwoorden in Excel of een andere spreadsheet te noteren. Op elke rij noteert u een trefwoord en in de kolom naast het trefwoord de positie waarop uw site staat. In de bovenste rij noteert u bij elke kolom de datum (of bijvoorbeeld de maand) waarop u de positie heeft gecontroleerd. Wanneer u dit lagere tijd bijhoudt u kunt u zien welke resultaten uw zoekmachine optimalisaties hebben. Het is tevens mogelijk hier grafieken van te genereren.

SEO

Anonieme zoekresultaten

Als u gaat meten is het van belang dat de zoekresultaten niet aan u aangepast zijn. Google geeft namelijk soms andere resultaten op basis van uw persoonlijke interesse of internet geschiedenis. In Google Chrome  kunt u in het menu kiezen voor een incognito venter. In Mozilla Firefox is dit het prive venter. Wanneer u deze gebruikt zijn de zoekresultaten niet gepersonaliseerd.

Chrome

Gebruik maken van een SEO tool

Het handmatig controleren van een heleboel zoektermen kost veel tijd. Er zijn diverse (gratis) tools die die snel en gemakkelijk voor u kunnen doen. Een voorbeeld is Monitor for Google. Dit programma kunt u gratis downloaden en nadat u eenmalig de zoektermen heeft ingevoerd kunt u de actuele posities snel controleren.

Meer SEO

Wilt u meer leren over SEO of wilt u het maandelijks controleren en optimaliseren uitbesteden? Kijk dan op een van deze pagina’s.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.