cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Responsive webdesign voor PC, Tablet en Smartphone

We zien een sterke toename van internetgebruikers via tablets en smartphones en hierdoor een grote vraag naar websites die geschikt zijn voor deze apparaten.

In het verleden hebben we al eens speciale mobiele websites gebouwd maar een betere oplossing die we momenteel veel gebruiken is het repsonsive maken van een website. Dit wil zeggen dat een webpagina zich aanpast aan het schermformaat. De website kijkt in feite hoe groot het scherm is, dus niet welke apparaat er gebruikt wordt, en de elementen van de pagina worden afhankelijk van deze grootte op een zo optimaal mogelijke manier geplaatst of eventueel weggelaten. Elementen die op een normaal computerscherm naast elkaar verschijnen kunnen op een smartphone bijvoorbeeld onder elkaar staan.

Één website voor elke schermgrootte

 Responsive

Deze manier van werken is behoorlijk flexibel en is tevens voordeliger dan het bouwen van speciale mobiele websites. Ook bestaande websites kunnen nog responsive worden gemaakt maar het beste is dit meteen bij de ontwikkeling te doen.

Op dit moment is Cow XL een van de weinge aanbieders van deze moderne manier van website ontwikkeling in de regio Emmen en wij zijn er trots op voorop te lopen met deze mooie techniek. Graag verwijzen we naar www.aga.nu voor een door onszelf ontwikkeld voorbeeld. De komende tijd zullen we meer responsive websites voor klanten opleveren en uiteraard zal in de loop van het jaar ook onze eigen site worden aangepast.

Meer weten over responsive webdesign? Bel of mail gerust!

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.