cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

SEO: Een goede sitearchitectuur

Een van de diensten die wij aanbieden is zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Hierbij gaat het om het zo goed mogelijk scoren in zoekmachines als Google waardoor een website zoveel mogelijk relevante bezoekers ontvangt.

Het mooie van SEO is dat het eigenlijk maar weinig met techniek te maken heeft, maar alles met een manier van denken en dus ontwikkelen. Bij het ontwikkelen van een website houden wij standaard al veel rekening met de factoren die de positie in Google kunnen beïnvloeden. Zo maken wij gebruik van unieke titels en zoekmachine omschrijvingen voor alle belangrijke pagina's.

Een ander belangrijk punt is het gebruik maken van vriendelijke URL's. Dit is het internet adres dat in de adresbalk van de browser staat. Hoewel de waarde hiervan voor SEO doeleinden nogal eens punt van discussie is zullen mensen de URL's steeds meer gaan gebruiken om hun weg te vinden binnen een website.

Ook in een blog van de Seoguru komt de sitearchitectuur, en de bijbehorende URL structuur wederom aan de orde als verbeterpunt voor veel websites. Het is goed om van de guru te lezen dat onze inspanningen wel degelijk de moeite waard zijn en blijkbaar nog steeds te weinig worden toegepast.

Wanneer je, net als wij als website ontwikkelaars graag op de hoogte wilt blijven van alles wat met SEO te maken heeft is het wellicht goed de website van Seo-guru regelmatig te bezoeken.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.