Restyle logo en nieuwe website

Geplaatst op: 23 Februari 2011 | 2970 views

Het is inmiddels ongeveer anderhalf jaar geleden dat Cow XL van start ging. Het eerste jaar hebben we boven verwachting veel opdrachten mogen uitvoeren voor een breed scala aan klanten. Veel uitdagende projecten hebben we inmiddels afgerond en er zijn nog veel nieuwe projecten in ontwikkeling. Hierbij danken wij alle klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen we nog veel samen te werken.

In de loop van het vorige jaar zijn we ook kritisch gaan kijken naar onze eigen huisstijl en was de vraag of deze goed past bij de uitstraling die Cow XL volgens ons moet hebben. Als antwoord hierop hebben we ons logo laten restylen door een professioneel vormgever die het logo enthousiast onder handen heeft genomen. Het resultaat is een logo dat beter past bij Cow XL en waar we trots op zijn.

logo cow xl

De restyle van ons logo bracht mee dat de website ook aangepast moest worden en omdat we al een aantal uitbreidingen en aanpassingen wilden uitvoeren was het logisch een geheel nieuwe website te ontwikkelen.

Nieuwe Cow XL visitekaartjes

De nieuwe site is veel helderder en opener dan de vorige versie en is bovendien voorzien van een aantal nieuwe onderdelen en pagina's. Voorbeeld daarvan is de mogelijkheid om via een duidelijk formulier snel een offerte voor een website te vragen en de animatie aan de bovenkant van de site welke ook op bijvoorbeeld iPad en iPhone goed werkt.

We hopen met deze website en het nieuwe logo Cow XL verder te professionaliseren zoals we dat ook met onze diensten doen. Reacties op de vernieuwingen zien we graag binnenkomen, gebruik daarvoor ons contactformulier.

Naar het weblog archief