Giganten Gala site levert vele bestellingen op

Geplaatst op: 3 Juni 2010 | 2565 views

Begin dit jaar heeft Cow XL in opdracht van Gigant FM een website ontwikkeld voor het jaarlijkse familiefeest in Erica: Het Giganten Gala. Dit feest wordt inmiddels voor de vierde keer georganiseerd en dit jaar zullen onder andere Jan Smit, Jannes, Thomas Berge optreden. Op de website zijn de laatste nieuwtjes met betrekking tot het feest te lezen, staat het programma, kan men schrijven in een gastenboek en zijn foto's van de voorgaande edities te bekijken.

Giganten Gala met Thomas Berge

Een van de belangrijkste onderdelen van de site is ook het bestelformulier. De afgelopen weken kon men via de site kaartjes bestellen voor het feest. Na het invullen kreeg de klant meteen een unieke bestelcode en het totaalverschuldigde bedrag op het scherm en via een e-mail. Vele bezoekers hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en vooral de laatste dagen liep het werkelijk storm met de bestellingen.

Giganten Gala

De verkoop via internet is gisteravond gestopt omdat het anders niet meer lukt de kaarten op tijd te bezorgen, maar er kan gesproken worden van een groot succes! Het is duidelijk dat steeds meer mensen het vertrouwen hebben om online een aankoop te doen, zelfs wanneer dit geen financieel voordeel oplevert. De Giganten Gala kaarten waren op andere verkooppunten namelijk even duur.

Cow XL wenst de crew van Gigant FM (Nederlandstalige muziek) aanstaande zondag veel succes met de vierde editie van het Giganten Gala!

Wilt u ook online verkopen via uw website? Cow XL helpt u uw doelen realiseren! Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Naar het weblog archief