Een voorspoedig Nieuwjaar

Geplaatst op: 16 Januari 2012 | 4257 views

Dat is wat we iedereen wensen voor 2012. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen.

Zo aan het begin van het nieuwe jaar is het een goede gewoonte om even stil te staan en terug te blikken. Voor Cow XL was 2011 een positief jaar waarin we groei zagen in ons bedrijf. Naast diverse diensten voor nieuwe klanten hebben we ook voor veel van onze bestaande klanten weer diensten mogen leveren. Dit geeft aan dat u als klant vertrouwen in ons heeft wat we zien als een groot compliment. Dankzij bestaande klanten, maar ook door onze goede score op belangrijke zoektermen in Google, hebben ook veel nieuwe klanten ons weten te vinden. Wij willen u uiteraard hartelijk danken voor uw aanbeveling!

Bijzondere projecten in 2011

Bijzondere projecten in 2011 waren onder andere de ontwikkeling van de website www.ultralightvliegtuig.nl. Deze website bouwden we voor de importeur van Pipistrel zweefvliegtuigen in Nederland waarbij zoekmachine optimalisatie een zeer belangrijke factor is. Ook ontwikkelden we een website voor de Valthermondse Sportvereniging D.E.K.O. die vorig jaar 65 jaar bestond. De site is te zien op www.svdeko.nl. Maar we hebben veel meer boeiende projecten mogen uitvoeren. Om deze te bekijken verwijzen we graag naar de portfolio.

Groei in 2012

Voor 2012 willen we graag verder groeien en alles wijst erop dat dit ook gaat lukken. We hebben een goed gevulde orderportefeuille voor nieuwe websites en we breidden ons diensten uit met drukwerk en reclamemateriaal. De afgelopen tijd hebben we veel kennis opgedaan van gedrukte media en diverse opdrachten verwerkt. We leverden onder andere visitekaartjes aan Loonbedrijf Greenpride, stickers aan Het Monument, folders aan het Esdal College en kladblokken en kerstkaarten aan Mans Media.

Cow XL nu ook uw partner voor voordelig en professioneel drukwerk

Nieuwe Cow XL visitekaartjesU kent zeer waarschijnlijk onze internetdiensten maar vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor al uw reclamemateriaal en drukwerk. Wij kunnen dankzij onze goede contacten met meerdere leveranciers bijna alles leveren; professioneel en duurzaam geproduceerd én voordelig. Onder andere visitekaartjes, folders, flyers, briefpapier, enveloppen en kladblokjes zijn geen enkel probleem! Wij komen gedurende het jaar regelmatig met aanbiedingen van kwaliteitsdrukwerk tegen zeer scherpe tarieven. Om deze aanbiedingen bekend te maken zetten we onder andere onze e-mail nieuwsbrief in. Schrijf u hiervoor dus in om niets te missen!

Naar het weblog archief