cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Restyle logo en nieuwe website

Het is inmiddels ongeveer anderhalf jaar geleden dat Cow XL van start ging. Het eerste jaar hebben we boven verwachting veel opdrachten mogen uitvoeren voor een breed scala aan klanten. Veel uitdagende projecten hebben we inmiddels afgerond en er zijn nog veel nieuwe projecten in ontwikkeling. Hierbij danken wij alle klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen we nog veel samen te werken.

In de loop van het vorige jaar zijn we ook kritisch gaan kijken naar onze eigen huisstijl en was de vraag of deze goed past bij de uitstraling die Cow XL volgens ons moet hebben. Als antwoord hierop hebben we ons logo laten restylen door een professioneel vormgever die het logo enthousiast onder handen heeft genomen. Het resultaat is een logo dat beter past bij Cow XL en waar we trots op zijn.

 Logo

De restyle van ons logo bracht mee dat de website ook aangepast moest worden en omdat we al een aantal uitbreidingen en aanpassingen wilden uitvoeren was het logisch een geheel nieuwe website te ontwikkelen.

De nieuwe site is veel helderder en opener dan de vorige versie en is bovendien voorzien van een aantal nieuwe onderdelen en pagina’s. Voorbeeld daarvan is de mogelijkheid om via een duidelijk formulier snel een offerte voor een website te vragen en de animatie aan de bovenkant van de site welke ook op bijvoorbeeld iPad en iPhone goed werkt.

We hopen met deze website en het nieuwe logo Cow XL verder te professionaliseren zoals we dat ook met onze diensten doen. Reacties op de vernieuwingen zien we graag binnenkomen, gebruik daarvoor ons contactformulier.

 

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.