cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

SEO levert Holland Screen top WK op

Hoewel het WK voor Nederland tijdens de finale op een teleurstelling uitliep waren het gouden tijden voor Holland Screen. Het bedrijf wist tijdens het WK constant bijna alle grote led videoschermen te verhuren die ze beschikbaar had. Tijdens de finalewedstrijd op zondag 11 juli had Holland Screen zelfs geen enkel scherm meer in het magazijn.

Zoekmachine Optimalisatie
Cow XL heeft begin 2009 de ontwikkelaars van de website van Holland Screen (Mans Media) ondersteund met adviezen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dankzij Cow XL staat de website hoog in de zoekresultaten wanneer gezocht wordt op termen als “Led scherm huren” en “groot scherm huren” .

Google Analytics
Google Analytics geeft duidelijk aan dat deze zoektermen Holland Screen vele bezoekers hebben opgeleverd en hierdoor uiteraard vele potentiële klanten. Een groot deel hiervan heeft daadwerkelijk een megascherm gehuurd bij Holland Screen.

Denkt u dat zoekmachine optimalisatie (SEO) ook meer potentiële klanten naar uw website kan leiden? Wilt u ook Google Analytics gebruiken, of wilt u weten of uw website zoekmachine vriendelijk is ingericht? Neem dan contact op met Cow XL.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.