cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Cow XL update eigen CMS systeem

De afgelopen weken heeft Cow XL het zelf ontwikkelde CMS-systeem nog verder uitgebreid en zijn er belangrijke verbeteringen doorgevoerd.

Veilig en Gebruikersvriendelijk

Niet alleen zijn de diverse modules aangepast aan moderne veiligheidsnormen, waardoor hackers nu nog minder kans hebben om in te breken op de websites. Ook is de gebruikersvriendelijkheid verbeterd waardoor sneller kan worden gewerkt en heeft de klant nog meer controle over de website.

Meer controle

Cow XL biedt klanten al langere tijd de mogelijkheid te kiezen voor een website die zelf kan worden uitgebreid door zelf nieuwe menu-items (knoppen) te kunnen aanmaken. Hierdoor hoeven geen kosten te worden gemaakt voor het maken van nieuwe pagina’s en menu knoppen. Cow XL gaat hiermee nu nog verder doordat nu ook de volgorde van de menuknoppen zelf kan worden aangepast en er kunnen nu ook meerdere menu’s op de site zelf uit worden gebreid.

Gemakkelijk afbeeldingen verkleinen

Een unieke nieuwe mogelijkheid binnen onze standaard beheermodules is de mogelijkheid om afbeeldingen die klanten in hun website gebruiken automatisch te verkleinen. Het probleem van afbeeldingen en foto’s die te groot op de pagina’s en in de nieuwsberichten verschijnen zijn hiermee verleden tijd en de beheerder hoeft de foto’s ook niet meer zelf te verkleinen voordat deze kan worden geupload.

Ondersteuning voor tweetalige websites

Diverse bedrijven willen ook buitenlandse bezoekers kunnen informeren over de producten en diensten die geleverd worden. Om dit zonder een hoge meerprijs gemakkelijk mogelijk te maken zijn de basismodules (Pagina’s, Menu Items en Nieuws) aangepast waardoor gemakkelijk een alternatieve taal kan worden geïmplementeerd.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons gebruikersvriendelijk CMS Systeem? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.