cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

2014: een jaar van vernieuwing

Terwijl de laatste dagen van 2014 verstrijken is het tijd om terug te kijken. Het jaar stond voor mij vooral in het teken van vernieuwing. Veel van onze websites werden geschikt voor mobiel, we werken nu met een nieuw website-beheersysteem en mochten onze oudere websites vernieuwen. Vooral dat laatste geeft mij een tevreden gevoel: onze klanten kiezen opnieuw voor Cow XL. Een groter compliment is volgens mij niet mogelijk. Ook mochten we meer doen voor nieuwe en bestaande klanten. Niet alleen het bouwen van de website, ook het verbeteren van de posities in Google en het opmaken en leveren van drukwerk en advertenties nam een vlucht.

Responsive websites: één website voor pc, tablet en telefoon

De opkomst van smartphones en tablets zorgde voor nieuwe uitdagingen voor website ontwikkelaars. Hoe zorgt je ervoor dat ook website bezoekers met deze nieuwe apparaten een website goed kunnen gebruiken en dat deze bezoekers net zoveel opleveren als de traditionele bezoekers. Het antwoord: responsive webdesign. Eigenlijk is het idee heel simpel: de website past zich aan de schermgrootte van de bezoeker aan. Zo kunnen onderdelen van de site op een PC bijvoorbeeld naast elkaar worden geplaatst maar op een smartphone worden deze onder elkaar weergegeven. Een contactformulier kan bijvoorbeeld ook worden vervangen door een "Bel Mij" formulier waarin alleen een telefoonnummer opgegeven hoeft te worden. Op deze manier is een enkele website voldoende om alle bezoekers een goede ervaring te bieden. Ook niet onbelangrijk: Google geeft in de zoekresultaten op mobiele apparaten de voorkeur aan pagina’s die geschikt zijn voor mobiel bezoek.

Nieuw beheersysteem: toekomstgeschikt!

Een jaar geleden werd begonnen met ons nieuwe CMS Beheersysteem. Velen van u zijn er bekend mee: inloggen op het beheergedeelte "achter" uw website, gemakkelijk uw pagina’s wijzigen, opslaan en klaar: online! Na 5 jaar was het tijd voor een geheel nieuw systeem. In gebruik niet veel anders dan ons bestaande systeem want onze klanten waren nog steeds heel positief over het gebruiksgemak. De techniek achter ons nieuwe CMS is echter weer helemaal up-to-date zodat we weer vele jaren vooruit kunnen. Daar waar we verbeteringen zagen hebben we deze doorgevoerd en onderdelen die nauwelijks gebruikt werden lieten we weg. Vanaf februari werd ons nieuwe CMS systeem standaard meegeleverd bij al onze nieuwe websites.

Offline blijft belangrijk

Toegegeven: uw website, Facebook pagina en online marketing worden steeds belangrijker. Toch zijn offline uitingen voor veel ondernemers nog steeds onmisbaar. Voor veel klanten mochten we dit jaar prachtige folders, visitekaartjes, spandoeken en ander drukwerk ontwerpen en leveren. Ook advertenties voor lokale bladen en zelfs een verkiezingsposter kwamen voorbij.

En in 2015

Terugkijken heeft vooral zin om beleid te bepalen voor de toekomst. Ik zie veel ondernemers positief en met vertrouwen het nieuwe jaar in gaan. De verwachtingen zijn hooggespannen. Velen hebben zich de afgelopen jaren aangepast, zijn afgeslankt, de doelen zijn verlegt en enkelen zijn zelfs gegroeid. 2015 wordt voor velen een jaar waarin deze aanpassingen resultaat gaan opleveren. Wat Cow XL betreft is het doel om ondanks de groei die we doormaken voldoende aandacht aan onze klanten te blijven geven. Dit door geleidelijk meer technische zaken uit te besteden aan specialisten zodat ik zelf voldoende tijd voor u als klant heb en ook in het nieuwe jaar de bekende kop koffie bij een bezoek nog gewoon mogelijk is. 2015 wordt vast en zeker weer een top jaar!

Ik wens iedereen prettige feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar. Graag tot ziens!

Ronald Menges
Cow XL

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.