cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Studentenfilm Rood nu te zien

De film Rood, waar ons vorige bericht over ging is inmiddels klaar en de première is geweest!

Als sponsor van het projecten was Ronald Menges ook uitgenodigd maar helaas was het door omstandigheden niet mogelijk de voorpremière in het Filmtheater in Hilversum te bezoeken. Erg jammer want naast de crew waren ook de hoofdrolspelers Sophie van Winden en Peter Tuinman aanwezig. Iedereen die heeft meegewerkt aan de film werd door regisseur Jasper ten Hoor hartelijk bedankt waarna de film voor het eerst op een witte doek werd vertoond. De reacties waren zeer positief en de makers konden zich geen mooiere première wensen.

Film Festival!

Na het succes van de voorpremière volgde meer goed nieuws! Zo is Rood geselecteerd om vertoond te worden op het Nederlands Film Festival en ook de eerste vertoning in het buitenland komt eraan, namelijk tijdens het Reggio Film Festival in Italië!

Wilt u Rood ook zien op het witte doek? Kijk dan hier voor de vele vertoningen de komend maanden. De film zal ook nog als download én op DVD verkrijgbaar worden, de trailer is hier al online te zien.. Volg Rood op Facebook om op de hoogte te blijven.

Proficiat!

Wij feliciteren de makers van Rood met het succes en we vinden het een eer mee te hebben mogen werken aan zo’n fraai project!

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.