cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Sprookje Roodkapje krijg vervolg

Iedereen kent wel het verhaal van Roodkapje. Het sprookje waarin een klein meisje op weg is naar haar grootmoeder in het diepe bos, maar samen met oma wordt opgegeten door de Grote Boze Wolf. Ze worden uiteindelijk gered door de jager, die de wolf met stenen in zijn buik in een waterput gooit. En Roodkapje leefde vervolgens nog lang en gelukkig. Toch?

Fleur van Keimpema en Jasper ten Hoor hebben het plan opgevat een vervolgfilm te maken op het sprookje Roodkapje. Dit in het kader van hun afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar beide de opleiding Audiovisual Media volgen.

Bekende acteurs als Peter Tuinman (o.a. bekend van De Hel van \'63 en Bureau Kruislaan) en Sophie van Winden (Leef!, Rembrandt en Ik) zullen de hoofdrollen in de film die een kwartier gaat duren spelen. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van spectaculaire 3d animaties waarmee een levensechte wolf tot leven wordt getoverd.

Dit unieke project is afhankelijk van sponsors die een bijdrage willen leveren in de kosten die gemaakt moeten worden om de film te realiseren.

Cow XL en webhostingbedrijf Mans Media hebben besloten om de studenten en de film, die Rood gaat heten, kosteloos te voorzien van een prachtige website. Via deze website en de social media kanalen wordt op dit moment druk gewerkt aan het binnenhalen van de benodigde donaties. Op de site is verder al een mysterieuze teaser te zien en er is veel achtergrond informatie te lezen.

Bekijk de website op www.rood-defilm.nl en om een donatie te doen is er ook een Cinecrowd pagina.

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.