cow xl Emmen foto

Wij delen graag onze kennis

Een voorspoedig Nieuwjaar

Dat is wat we iedereen wensen voor 2012. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen.

Zo aan het begin van het nieuwe jaar is het een goede gewoonte om even stil te staan en terug te blikken. Voor Cow XL was 2011 een positief jaar waarin we groei zagen in ons bedrijf. Naast diverse diensten voor nieuwe klanten hebben we ook voor veel van onze bestaande klanten weer diensten mogen leveren. Dit geeft aan dat u als klant vertrouwen in ons heeft wat we zien als een groot compliment. Dankzij bestaande klanten, maar ook door onze goede score op belangrijke zoektermen in Google, hebben ook veel nieuwe klanten ons weten te vinden. Wij willen u uiteraard hartelijk danken voor uw aanbeveling!

Bijzondere projecten in 2011

Bijzondere projecten in 2011 waren onder andere de ontwikkeling van de website www.ultralightvliegtuig.nl. Deze website bouwden we voor de importeur van Pipistrel zweefvliegtuigen in Nederland waarbij zoekmachine optimalisatie een zeer belangrijke factor is. Ook ontwikkelden we een website voor de Valthermondse Sportvereniging D.E.K.O. die vorig jaar 65 jaar bestond. De site is te zien op www.svdeko.nl. Maar we hebben veel meer boeiende projecten mogen uitvoeren. Om deze te bekijken verwijzen we graag naar de portfolio.

Groei in 2012

Voor 2012 willen we graag verder groeien en alles wijst erop dat dit ook gaat lukken. We hebben een goed gevulde orderportefeuille voor nieuwe websites en we breidden ons diensten uit met drukwerk en reclamemateriaal. De afgelopen tijd hebben we veel kennis opgedaan van gedrukte media en diverse opdrachten verwerkt. We leverden onder andere visitekaartjes aan Loonbedrijf Greenpride, stickers aan Het Monument, folders aan het Esdal College en kladblokken en kerstkaarten aan Mans Media.

Cow XL nu ook uw partner voor voordelig en professioneel drukwerk


U kent zeer waarschijnlijk onze internetdiensten maar vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor al uw reclamemateriaal en drukwerk. Wij kunnen dankzij onze goede contacten met meerdere leveranciers bijna alles leveren; professioneel en duurzaam geproduceerd én voordelig. Onder andere visitekaartjes, folders, flyers, briefpapier, enveloppen en kladblokjes zijn geen enkel probleem! Wij komen gedurende het jaar regelmatig met aanbiedingen van kwaliteitsdrukwerk tegen zeer scherpe tarieven. Om deze aanbiedingen bekend te maken zetten we onder andere onze e-mail nieuwsbrief in. Schrijf u hiervoor dus in om niets te missen!

Kennis maken ZONDER verkoopintentie?
Zullen we gewoon eens vrijblijvend (telefonisch) kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Ervaringen met Cow XL

Meer reviews lezen

Enkele opgeleverde projecten

Menges & De Vries - website
Menges & De Vries - website
Een professioneel adres voor je auto waar je gemakkelijk binnen kunt lopen. Dat is allround autoservice Menges & De Vries in Emmen. De combinatie van de “doe maar normaal” mentaliteit en hoge kwaliteit werkt én is uniek in de autowereld. Wij ontwerpen vele reclame uitingen en verzorgen de website voor Menges & De Vries.
Rietdekker Aasman - website
Rietdekker Aasman - website
In Drenthe zijn vooral in de kleinere plaatsen nog veel boerderijen en huizen met rieten daken. Het plaatsen van het riet moet vakkundig gebeuren en daarvoor kunt u terecht bij Aasman in Zwinderen. Wij hebben voor Aasman de website en diverse drukwerk ontworpen en geleverd.
Bernd Schulte - folder
Bernd Schulte - folder
Voor Bernd Schulte Hoveniers- & Bestratingsbedrijf hebben we onder ander de website mogen bouwen maar ook deze mooie A5 formaat folder op mooi glanzend papier onworpen en geleverd.
AGA Gordijnenatelier - website
AGA Gordijnenatelier - website
Een familiebedrijf met kwaliteit hoog in het vaandel! Dat is AGA in Klazienaveen. Voor AGA werken we al vele jaren en hebben we een ander andere de laatste twee websites gebouwd!  

Waarom Cow XL?

  • Betrouwbaar
  • 10 jaar ervaring
  • Eerlijke tarieven
  • Garantie en service
Vraag het gerust aan onze klanten!
Vrijblijvend een offerte ontvangen of kennis maken?
Of bel/WhatsApp: 0591-245566

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video voor een impressie.